Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2009 00:00

eğlenin
Surf’n Sound Spor ve Müzik Festivali, önümüzdeki hafta Alaçatı Myga Surf City’de başlıyor. 10-15 Ağustos tarihlerindeki festivalde, Profesyonel Windsurf Birliği’nin (PWA) Dünya Windsurf Kupası 6. ayak yarışları da yapılacak. Ana sponsor Pegasus Havayolları. Her gün canlı müzik, dans yarışması, DJ performansı gibi eğlenceli aktiviteler de olacak. www.surfnsound.org

yararlanın
0-12 Benetton, 2009 ilkbahar-yaz koleksiyonundaki tüm ürünler yüzde 50 indirimli. Sandaletlerden spor ayakkabı ve babetlere, rengârenk şort ve tişörtlerden tiril tiril elbiselere pek çok şey bulabilirsiniz.

görün
Goldaş, Osmanlı’dan etkilenen yeni bir koleksiyon çıkardı: Kaftan. Rengârenk mineler ve kumaş desenleri, gümüşle birleştirilmiş. Kolye, küpe, broş ve anahtarlığa dönüştürülen tasarımlar, farklı hediye arayanlar için ideal. Aralarında Fatih Sultan Mehmed’in kaftanı da var. Fiyatları 95-245 lira arasında. www.goldas.com

kaçırmayın
Modern rock tarihinin önemli topluluklarından Faith No More, 12 Ağustos’ta İstanbul’da. Tuborg sponsorluğunda, Maçka Küçükçiftlik Park’ta sahne alacaklar. Grup metal, funk, hip hop ve 70’lerin rock’ını özgün bir şekilde harmanlayıp kendisine özgü bir tarz ile yorumluyor. Biletler Biletix’te 67-99 lira arasında.

sürün
Nuxe’un Huile Prodigieuse nemlendiricisi, vücut, yüz ve saç için her yaşta rahatlıkla kullanılabilir. İçinde makademya, fındık, hodan, sarı kantaron, tatlı badem ve kamelyadan oluşan bitkisel bir kokteyl var. Cildi besliyor, parlaklık kazandırıyor. 100ml’lik sprey şişe 74 TL.

takın
Moda markası Chloé’nin, 2009 model güneş gözlükleri, onlarca renkte tasarlanmış. Büyük kemik çerçeveler, renkli metal gözlükler, yüzü ön plana çıkaran ışıltılı modeller var. Şişli ve Kent Optik mağazalarında bulabilirsiniz. Fiyatları 647-752 TL arasında.

sevindirin
Pilsan Oyuncak, Looney Tunes karakterlerini, bisiklet ve akülü arabalarda kullanmaya başladı. Özel koleksiyon, bir bisiklet ve iki akülü arabadan oluşuyor. Üzerlerinde Tazmanya Canavarı, Bugs Bunny gibi çizgi karakterlerin resimleri var. Toyiki mağazalarından ve internet üzerinden satın alabilirsiniz.

izleyin
1980’li yıllarda, oğlan çocukları arasında çizgi filmi ve oyuncaklarıyla salgın haline gelen G. I. Joe serisi, Kobra’nın Yükselişi ile vizyonda. ABD ordusunda, seçkin askerlerden oluşan bir takımın maceralarını anlatıyor. Başrollerde Dennis Quaid, Channing Tatum ve Sienna Miller var. G.I. Joe ekibi, silah tüccarı Destro ve dünyayı kaosa sürüklemek isteyen gizemli Kobra örgütüyle savaşmak için geleceğin casus teknolojisini ve askeri teçhizatlarını kullanıyor. 3D animasyon filmi Terra’yı Kurtarmak, macera türünde. Çevresel felaketler yüzünden Dünya’yı terk eden insanlar Terra gezegenini işgal ediyor.

bakın
Faik Sönmez’in yüzde 40’a varan indirimle satılan yaz koleksiyonunda, denizin kokusunu taşıyan marine tasarımlar da var. Büyük cepli, kolları istendiğinde kısalabilen, parlak, kırmızı trençkot, jean şortla tekne keyfi yaşatıyor. Lacivert-beyaz çizgili trikolar, kırmızı -beyaz çizgili koton, cepli gömlekler serin marine temasını hissettiriyor.

için
Yeni bir şarap markası doğdu: Vinkara. Ankara’nın Kalecik ilçesinde, 55 hektarlık bağ ve bağ alanı içinde, Kalecikkarası üzümünden üretiliyor. Kırmızı-Beyaz, Quattro ve Doruk olmak üzere 3 seride 11 farklı şarap var. Fiyatları 12.40 ile 23 lira arasında.

kullanın
Birbirinin aynı seyahat çantalarından sıkıldıysanız, JanSport’un modellerine bir bakın. Her boyda, renkli, desenli ve etkileyici çantalar bulabilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!