Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2008 00:00

tadın

İtalyan yemeklerini Türk lezzetseverlerle buluşturan Sbarro çift kişilik mönüyü 17 Kasım’a kadar 12.90 YTL’ye sunuyor. "Double Mönü" 1 dilim supreme pizza, 1 dilim sucuklu pizza, 1 küçük spaghetti, 1 küçük salata ve 2 orta boy içecekten oluşuyor.

katılın

Minik pony’lerle tanışmak isteyen 4-14 yaş arası çocuklar 23 Kasım’a kadar Ümraniye Meydan Alışveriş Merkezi’ni ziyaret edebilir. İstanbul Binicilik Kulübü’nün katkılarıyla kurulan minyatür binicilik kulübündeki 400 m2’lik platform 22.00’ye kadar açık.

yararlanın

Milli Saraylar Daire Başkanlığı ve TBMM Genel Sekreterliği tarafından hazırlanan "Atatürk ve Milli Saraylar" sergisi 43 belge ve 14 fotoğraf panosundan oluşuyor. Sergi 16 Kasım’a kadar her gün 09.30-17.00 saatleri arasında Dolmabahçe Sarayı’nda ücretsiz olarak gezilebilecek.

cadı olun

Bu akşam İstanbul’daki The Hall, IQ Club (Beyoğlu Hamam) ve Lush Hip Hotel’de gerçekleşecek Halloween (Cadılar Bayramı) partilerinde kostümler yarışıyor. "En Tatlı Cadı" seçilenler Electrolux’ün Ergorapido şarjlı süpürgesini kazanacak. Kostümlü gelenler giriş ücreti de ödemeyecek.

giyin

Uygun fiyatlı jean arayanlar C&A’in 6 Kasım’a kadar sürecek kampanyasından yararlanabilir. 29 YTL’den başlayan jean seçenekleri "Red Denim Fashion Kampanyası" kapsamında satışa sunuluyor. Modeller de İspanyol paçadan skinny’ye kadar çeşit çeşit.

izleyin

Uluslararası Çocuk Filmleri Festivali’nin altıncısı 13 Kasım’a kadar sürüyor. 30 ülkeden 100 çocuk filmi İstanbul ve İzmir Cinecity Sinemaları ile Beykent Üniversitesi Sanat Merkezi Sinema Salonu’nda izlenebilecek. www.cinecity.com.tr

dinleyin

Istanbul Jazz Center’da bugün ve yarın iki kez Grammy adayı olan vokalist ve piyanist Karrin Allyson sahne alacak. Eleştirmenlerin Ella Fitzgerald ve Shirley Horn gibi isimlerin arasına yerleştirdiği Allyson’a, basta Alec Dankworth, davulda Tristan Mailliot ve gitarda Rod Fleeman eşlik edecek. www.ticketturk.com

kullanın

Fransız dermo-kozmetik markası Filorga, "iğnesiz mezoterapi" yöntemini benimsiyor ve özellikle 30 yaş üstüne sesleniyor. Bu markanın bir başka özelliği de maskelerden serumlara kadar uzanan serisinin hem kadınlar hem de erkekler tarafından kullanılması.

görün

Çekirdek Sanat’taki "20 Sanatçı 40 Eser" sergisi 12 Kasım’a kadar sürüyor. Sergiye katılan sanatçılar Deniz Çobankent, Belgin Akın, Lale Akyol, İmren İrem Aslan, Gürol Aytepe, Özgür Ceren Can, Filiz Çelik, Gökhan Eken, Ebru Erkmah, Feriha Genel, Nadide Gürçüoğlu, Gökhan Kamalı, Ayşe Kumbasar, Çiğdem Öztürk, Ayşın Şal, Ülker Sime, Berrin İlhan Sunsay, Elif Şenocak, Neşe Tekin ve Nilüfer Tuba Yılmaz. www.cekirdeksanat.com

öğrenin

Dünyanın en yaygın ve şiirli dillerinden biri olan Arapça’yı öğrenmek ister misiniz? Hem de edebiyatıyla ve günlük konuşma diliyle... Filistinli hocalar tarafından pazar günleri 14.00-17.00 arasında verilen kursun ücreti de hesaplı, aylık 75 YTL. www.filistindayanisma.org, (0535) 586 75 54
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!