Bu Hafta Keyif

Güncelleme Tarihi:

Bu Hafta Keyif
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2009 12:19

Peker Açıkalın’ın başrolde olduğu film, yönetmeni Murat Aslan’ın deyimiyle, Türkiye’nin yeni komedi 6’lısının hikayesini anlatıyor.

Haberin Devamı

Sinema
Yapım aşamasında hiçbir masraftan kaçınılmadığı söylenen komedi filmi Türkler Çıldırmış Olmalı, şaşalı prodüksiyonu ve ünlülerden oluşan kalabalık oyuncu kadrosuyla vizyonda. Peker Açıkalın’ın başrolde olduğu film, yönetmeni Murat Aslan’ın deyimiyle, Türkiye’nin yeni komedi 6’lısının hikayesini anlatıyor.

Kültür Mantarı
Yapı Kredi Yayınları tarafından yayımlanan Red Kit’in 26. sayısında iki maceraya birden yer verilmiş. “Kanunsuzlar”da Emmett, Bill, Grat ve Bob Dalton’un haydutluk maceraları ve dünyaya beş parasız veda etmelerinin hikâyesi anlatılırken “Daltonların Dönüşü”nde palavracı şerife ders veriliyor.

Haber
Yarım yüzyılı aşkındır müzik dünyasına birbirinden önemli isimler kazandıran Berklee College of Music, bugünün ve yarının müziği için dünyadaki en önemli öğrenim laboratuvarı olarak kabul ediliyor. Şu andu orada eğitim alan genç Türk öğrencilerle burada verecekleri konser öncesi konuştuk.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!