Bu dizi beni hayata bağladı

Güncelleme Tarihi:

Bu dizi beni hayata bağladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2007 00:00

İş bulamadığı için intihar girişiminde bulunan Özlem Savaş, "Hayat Apartmanı" adlı diziyle yeniden hayata döndüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Bu dizi beni hayata bağladı
Yazlık bir dizi olarak planlanan yönetici-kapıcı ilişkisi ve aile içi olayları konu alan 'Hayat Apartmanı' dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Marka Yapım tarafından çekilen Atilla Cengiz'in yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin başrollerini Levent Ülgen, Zeyno Gönenç, Selin Dilmen, Ali Düşenkalkar, Erkan Taşdöğen ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi tiyatro kökenli oyuncular paylaşıyor. Günümüzde bir mahalle ya da apartmanda yaşanması muhtemel olayları komik bir dille ekrana yansıtan projeye geçtiğimiz günlerde Özlem Savaş da dahil oldu.

Alkol aldıktan sonra sakinleştirici hap içerek intihara teşebbüste bulunan Özlem Savaş, kötü günleri arkada bıraktığını söyledi. 'Uzun bir dönem panik atak yaşadım. Ciddi hasarlar bıraktı bende. Şimdi yaşama sıkı tutunuyorum. Sağlıklı yaşamaya çalışıyorum. Hayatın kıymetini bildim. Onun için şükrediyorum' diyen Savaş, sözlerine "Bu dizi beni hayata bağladı ve çok iyi geldi. İşimi çok seviyorum. Burada çalışmaktan büyük keyif alıyorum" şeklinde devam etti. Dizide şarkıcı bir kadını canlandıracağından söz eden Savaş, "Apartmana sonradan taşınan albüm çıkarmaya hazırlanan bir şarkıcıyı oynuyorum. Üç bölüm sonrasında diziye dahil oluyorum" dedi.

Haberin Devamı

Son günlerde ev sahibiyle ilgili sıkıntılar çektiğini belirten Savaş, "İk aylık bir borcum olduğu için ev sahibi beni çıkarmaya çalışıyor. Ama hiçbir şekilde çıkaramayacak. İntihar ettiğim zaman kendisi bana telefon açıp günahkar olduğumu söyledi. Kötü bir dönemde insan nereye ne ödeme yapacağını bilemiyor. Dolayısıyla da benim iki aylık bir borcum oluşmuş. Çok bir şey değil. Laik bir ülkede yaşıyoruz. İnsanın böyle şeylerle sınıflandırılması bana çok garip geldi. Şiddetle kınıyorum. Avukatımla konuşuyorum. Paraları derhal ödenecek ve evden çıkmayacağım" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!