Günay Musayeva hastanelik oldu!

Güncelleme Tarihi:

Günay Musayeva hastanelik oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 10:31

Türk moda yarışması “İşte Benim Stilim” programına çok benzeyen Azerbaycan’daki “Bu Stil Benim” adlı yarışma programının jüri üyeleri arasında tanıdığımız bir isim de var. Ünlü oyuncu Tolga Karel ile ayrılan Günay Musayeva yarışmanın jüri üyeleri arasında. Musayeva, programda Türkçe konuşmuş ve tepki çekmişti.

Haberin Devamı

Ünlü mankenin Türkçe konuşması, rakip bir kanalda yayınlanan talk-show programında gündeme getirilmiş ve üzerinde tartışılmıştı. Sosyal medya üzerinden de çok eleştiri alan Musayeva, çok sayıda tehdit almıştı.

Azeri meclisinde de bu konu gündeme geldi. Ardından, daha önce Azerice’yi yabancı dillerden korumak adına Türkçe'nin de yasaklı diller arasına girmesini karara bağladığı iddia edilen Azerbaycan'ın Ulusal Radyo ve Televizyon Kurulu yazılı bir açıklama yaptı. Kurum, Günay Musayeva'nın Türk vatandaşı olduğunu ve yıllardır Türkiye'de yaşadığını söyledi ve ünlü mankenin Türkçe konuşmasında sorun olmadığını belirtti.

Musayeva'nın Sağlık Durumu Nasıl?

Yaşanan tüm bu tartışmalara Günay Musayeva çok üzüldü ve sağlık durumu olumsuz yönde etkilendi. Ünlü mankenin safra kesesi alındığı iddia ediliyor. Şu an için Musayeva'nın sağlık durumunun iyi olduğu konuşuluyor.

Haberin Devamı

Günay Musayeva Kimdir?

7 Şubat 1986 yılında Azerbaycan'da dünyaya gelen Günay Musayeva, ünlü bir model. Musayeva, Bakü Devlet Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümünü birincilikle bitirip master yapmış. Ünlü Türk oyuncu Tolga Karel ile yıldırım nikahı ile evlenen Günay Musayeva, anlaşamayarak yollarını ayırdılar. Şu an Azerbaycan'da “Bu Stil Benim” adlı yarışma programında jüri üyeliği yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!