Bu adamı seviyorum kimseyi sallamam

Güncelleme Tarihi:

Bu adamı seviyorum kimseyi sallamam
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2012 00:00

Şeyda Coşkun, geçen cumartesi Bebek’te korumalarını gazetecilerin üzerine salan sevgilisini savundu. Olayı yalanlayan Coşkun, basında ‘Muhammet Kerim Barzani’ ismiyle bilinen sevgilisi için “Gazetelerde ‘Barzani’nin yeğeni’ yazıyorlar ama biz böyle bir şey söylemedik” dedi.

Haberin Devamı

KUZEY Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Lideri Mesut Barzani’nin yeğeni olduğu söylenen ve basında adı ‘Muhammet Kerim Barzani’ olarak geçen şahıs, geçtiğimiz cumartesi günü sevgilisi Şeyda Coşkun ile Bebek’teki Happily Ever After’da görüntülenince olay çıkarmış, korumalarını gazetecilerin üzerine salmıştı. Olayla ilgili polise verdiği ifadede “O adamı tanımıyorum, mekânda da tek başıma oturuyordum” dediği yazılan Mehmet Ali Erbil’in eski baldızı Şeyda Coşkun, yaptığı açıklamada ise sevgilisine arka çıktı.

TÜRK VE İŞADAMI

Şeyda Coşkun, sevgilisinin kendisini ‘Barzani’nin yeğeni’ olarak tanıtmadığını söyledi: “Ben sıradan hayatı olan bir kadınım. Şöhretli değilim, sanatçı kişiliğim yok. Neden gündeme geliyorum anlamadım. Evet, o şahısla ilişki yaşıyorum ve çok da mutluyum. Kimi ilgilendirir? İnsanlar beni merak etmiyor, neden benim üzerime bu kadar geliniyor? Mehmet Ali Erbil’in eski baldızı olduğum için mi bunlar yapılıyor? Erkek arkadaşım için gazetelerde ‘Barzani’nin yeğeni’ yazıyorlar. Bunu ne ben ne de birlikte olduğum kişi söyledi. Hiçbir açıklama yapmadığımız halde birileri böyle bir şey yazdı. Şimdi de ‘sahte Barzani’ yazıyorlar. Barzani olmadığı halde neden ‘Ben Barzani’yim’ desin? Manyak mı bu adam? Kendisi Türk vatandaşı ve işadamı ama inat ettim, ismini açıklamayacağım. Güzel bir beraberliğimiz var ama evlenmeyi düşünmüyoruz. Hiç kimse de umurumda değil. O söyledikleri kişi olsa bile ben bu ilişkiyi yaşarım, kimseyi sallamam. Çünkü adamı seviyorum.”

Haberin Devamı

Onlar mekan çalışanları

Coşkun, cumartesi günü yaşanan olayda muhabirlere saldıran kişilerin korumaları değil, Happily Ever After’ın çalışanları olduğunu da öne sürdü: “Birlikte olduğum kişinin koruması falan yok. O kafenin elemanlarını gazetelerde ‘koruma’ diye yazıyorlar. Benim arabamı getiren valenin de aracı gazetecilerin üzerine sürdüğü iddia ediliyor. Gazeteciler resmen fotoğraf çekmek için arabanın üzerine atlıyor! Erkek arkadaşım da gazetecileri engellemedi. Biz o gün bir kafeye sığındık, üzerimize geldiler. İnanılmaz bir koşuşturmaca oldu. Orada çalışan kişilerin de hatası olabilir, savunmak istemiş olabilirler.”

Haberin Devamı

Mekan sahibi: İlgimiz yok
Happily Ever After’ın sahibi Ayşe Kucuroğlu, Şeyda Coşkun’un “Muhabirlere saldıran, o mekânın elemanlarıydı” iddiasına yanıt verdi: “Bizim ne güvenlik elemanımız var ne de valemiz. Bu konuda çevredeki mekânlardan destek alıyoruz. Garsonlarımızın da hepsi üniformalı. Cumartesi günü yaşanan olayla bizim çalışanlarımızın hiçbir ilgisi yok.” Sinem VURAL

Kimliği gizli

Şeyda Coşkun, sevgilisinin kimliğini açıklamıyor: “Niye adını söyleyip, bir şeyleri ortaya çıkarayım ki? Zaten avukatım da ‘Kimseyle konuşma’ dedi.”

                                                                                                   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!