Britney'in rekorunu kırdı

Güncelleme Tarihi:

Britneyin rekorunu kırdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2009 12:39

Kelly Clarkson albümünün çıkış parçası “My Life Would Suck Without You” bir rekora imza attı.

Kelly Clarkson’ın yeni single’ı geçtiğimiz Perşembe günü, uluslararası Billboard listelerinde görülmemiş bir başarıya imza attı! “My Life Would Suck Without You” listenin “Son 50 Yılın En Hızlı Yükselen Şarkısı” oldu! Şarkı, 97. sıradan girdiği Hot 100 listesinde 1. sıraya yükselerek zirveye yerleşti! Ayrıca dijital satışlarda 280,000 adet satılarak ilk haftasında en çok satılan şarkılardan biri oldu!

Aslında bu genç yıldızın ilk rekoru değil! Amerika’da 2002 yılında ilk defa yayınlanmaya başlayan “American Idol” yarışmasında birinciliği yakaladığında Kelly Clarkson 26 yaşındaydı ve çıkış parçası “A Moment Like This” yine aynı şekilde 52. sıradan 1. sıraya yükselerek dikkatleri üzerine çekmişti. Kelly Clarkson’ın bu rekoru, o zamandan bu zamana dek tam 5 kez kırıldı. Son olarak da bu rekoru 96. sıradan 1.sıraya çıkarak “Womanizer” adlı son hiti ile Britney Spears kırmıştı…

Kelly Clarkson’un büyük başarı yakalayan şarkısının ardında ise, “Since U Been Gone” şarkısında da birlikte çalıştığı ve Britney Spears’ın büyük başarı yakalayan yepyeni albümü “Circus” da yer alan müzik dünyasının yakından tanıdığı prodüktörlerden Dr. Luke ve Max Martin yer alıyor.

Sanatçının resmi Myspace sayfası üzerinden ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz bu yepyeni şarkının videosu da hazır!
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!