Britney'in göğüs problemi

Güncelleme Tarihi:

Britneyin göğüs problemi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2009 17:32

Haberin Devamı

----------------         

Britney'in göğüs problemi         

Konser için Avus-tralya’da bulunan Britney Spears sutyen giymeyi unutunca ortaya bu görüntü çıktı... İki çocuk annesi Britney’in göğüslerinin sarktığı ve acilen estetik operasyon geçirmesi gerektiği belirtiliyor. Öte yandan ünlü şarkıcı Twitter sayfasında Avustralya yolculuğu için şu mesajı yazdı: “Hayatımın en uzun uçak yolculuğuydu ama çok güzel vakit geçirdik. Uçaktakiler bizimle çok ilgilendiler.”

---------------

Penelope aramızda seks yerinde sinema var 

Roma’da son filmi “Kırık Kucaklaşmalar”ın tanıtımı için Aşk Çeşmesi’nde Oscar ödüllü oyuncu Penelope Cruz ile pozu veren ünlü İspanyol yönetmen Pedro Almodovar, gay’liğini hatırlatarak “Penelope ile dördüncü filmim. O ayakta kalmaya çalışan, çilekeş, hayat trajedilerine meydan okuyan kadını çok iyi canlandırıyor. Onunla cinsellikte ortaklaşa paylaşamadığımız konumlar dışında sinema ve sanat adına büyük bir aşk yaşıyoruz” dedi. Almodovar son dönemde gündemde olan okullardaki sınıflardan Haç’ın kaldırılması ile ilgili olarak da şu yorumu yaptı: “Haç bir pop ikonası haline geldi. Tıpkı yıldız veya kalp simgesi gibi. Bakın benim filmlerimde Haç bir dekorasyondur. Esnaf işidir. Tıpkı Andy Warhol’unkiler gibi.”
* Reha ERUS / ROMA

--------------------   

Haberin Devamı

Restonda bile transparan     

Lady GaGa, yine kıyafetiyle dikkat çekmeyi başardı... Ünlü şarkıcı, Londra’daki ünlü Balans restorandan çıkarken görüntülendi. Gaga’nın restorana bile transparan kıyafetle gitmesi İngiliz basınında espri konusu oldu.   

-----------------

Bu kadın en yapıyor böyle

Usta oyuncu Diane Keaton’ın bu fotoğrafları geçtiğimiz günlerde Santa Monica’da çekildi... Keaton bir koşu pistinde ancak günlük kıyafetler var üzerinde. Bazıları ünlü oyuncunun yoga ve spor yaptığını düşünüyor. Ancak kendi kendine konuşmasını ve hareketlerini garip bulanlar da yok değil.

-----------------

Fotoğrafları satılıyor 

Pink Floyd’un efsane üyelerinden Syd Barrett’ın ünlü fotoğrafçı Mick Rock tarafından Londra’daki evinde çekilen fotoğrafları, 21 Kasım’da yapılacak açık artırmada satılacak. Fotoğraflar arasında Barrett’ın solo albümü “The Madcap Laughs” için çekilenler de var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!