Pitt ağır konuştu

Güncelleme Tarihi:

Pitt ağır konuştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2009 17:50

Ünlü yönetmen Quentin Tarantino'nun kamera arkasına geçtiği İkinci Dünya Savaşı filminde rol alan Brad Pitt, sinema dünyasının bir başka tanınmış ismi Tom Cruise'un aynı konudaki filmini eleştirdi.

Haberin Devamı

 Pitt, Tom Cruise'un rol aldığı “Valkyrie” isimli filmi “gülünç” bulduğunu söyledi. People dergisinde yer alan habere göre, Alman “Stern” dergisine konuşan Brad Pitt, Tarantino'nun yönettiği ve kendisinin de başrolünü üstlendiği “Inglorious Basterds” adlı filmi değerlendirdi.

İkinci Dünya Savaşı döneminin, sinema dünyası açısından önemli bir konu olduğuna işaret eden Pitt, “İkinci Dünya Savaşı daha pek çok hikaye çıkarır ve filmlere konu olabilir. Ancak bence Quentin Tarantino, bu konuya noktayı koydu” dedi.

Filmin bu türde söylenebilecek her şeyin söylendiği başarılı bir yapım olduğunu vurgulayan Pitt, filmin her türlü sembolü yıktığını belirtti. Ünlü aktör Pitt, “Yapılacak iş bitmiştir; işte hikayenin sonu” sözleriyle rol aldığı filmi övdü.

Haberin Devamı

“KIYASLAMA BİLE KABUL ETMİYORUM”

Tom Cruise'un rol aldığı 2008 yapımı “Valkyrie” filmine ilişkin yorumu da sorulan Pitt, iki film arasında kıyaslama kabul edemeyeceğini söyledi. Pitt, “Valkyrie” isimli yapımla ilgili, “Bu, çok gülünç bir filmdi” dedi.

Quentin Tarantino'nun yönettiği filmde  Brad Pitt, Samuel L. Jackson, Diane Kruger, Melanie Laurent, Christoph Waltz, Eli Roth, Mike Myers ve B.J. Novak rol alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!