Boyner’in modelleri

Güncelleme Tarihi:

Boyner’in modelleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2005 00:47

İşadamı Cem Boyner, ‘Yakındaki Uzak Uzaktaki Yakın’ adlı kişisel fotoğraf sergisini, dün akşam açtı. Topkapı Sarayı’ndaki Tarih Vakfı Tarihi Darphane Binaları’nda açılışı yapılan sergide yer alan nü fotoğraflar dikkat çekti.

Fotoğraf sevdası

n Cem Boyner’in fotoğraf merakı, başarılı işadamına ikinci kişisel sergisini açtırdı. Uzun zamandır bu serginin hazırlıklarını sürdüren Boyner, sanat, iş, sosyete ve politika dünyasının ünlü isimlerine gönderilen açılış davetiyesine ise şunları yazdırdı: ‘Bedenlerimiz ve yüzlerimiz... Uzakta sandığımız insanların ruhları ile bize dokunuşları, elimizin altında sandıklarımızın belki de hiç bizimle olmayışları.’

Çıplak modeller

n Daha önce sualtı fotoğrafçılığı da yapan Cem Boyner’in yeni sergisinde en dikkat çeken nokta, ağırlıklı olarak çıplak modellerle çalışmasıydı. İlkido, İlkada, Helsa, Sabrina ve Fatim adlı modelleri objektif karşısına geçiren işadamının eserleri beğenildi. Bu fotoğrafları ayrıca bir albümde de toplayan Boyner, albümün arka sayfasında ‘Bu yorucu çalışmaya katkıda bulundukları için mankenlere ve çocuklarıma teşekkür ederim’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!