Böyle oyun görülmedi

Güncelleme Tarihi:

Böyle oyun görülmedi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2010 11:26

Demet Akalın ile eşi Önder Bekensir evliliklerindeki tüm çalkantıları büyük paralar karşılığında ekrana taşımaya karar verdi

Haberin Devamı

MUHTEŞEM BİR DÜĞÜNLE EVLENMİŞLERDİ (FOTO-GALERİ)            

 5 ay önce evlenmişlerdi

Demet Akalın ile Önder Bekensir 22 Ocak’ta evlenmiş, 31 Mayıs’ta ayrılmıştı. Demet Akalın, eşini ‘konser paralarımdan haksız kazanç sağlıyor’ diye suçlamıştı. Önder Bekensir’in Bodrum’da Cem Bilici ile çekilmiş samimi fotoğraflarından da rahatsız olduğunu söylemişti. İddialara çıldıran Önder Bekensir “Beni istemeyen kadını istemem. Demet bitti” diye rest çekmişti.

Özel hayatları ekranda

Demet Akalın 12 Haziran’da eşi Önder Bekensir’i affetti. Çift “Birbirimizi yanlış anlamışız” dedi ve fırtınalı geçirdikleri bu 12 günü kazanca çevirdi. Demet AkalınÖnder Bekensir, Show TV’deki ‘Yeni Evliler’ programıyla anlaşıp çok yüksek bir ücrete imza attı.

Show TV anlaşmayı şöyle duyurdu: Demet Akalın ile Önder Bekensir özel hayatlarını izleyiciye açıyor. Peri masalı gibi bir düğünle evlenen çiftimiz inişli-çıkışlı günlerini, aşklarını izleyici önünde yaşayacak.

Haberin Devamı

Evlerine kamera yerleştirilecek

Çiftin hayatı gözetlenmeye İzmir’de bir otelde başlanacak, İstanbul’da Acarkent’te bulunan evlerine yerleştirilen kameralarla devam edecek. Çiftin sadece ev hayatı değil, konser görüşmeleri, sahne arkası, gece eğlenceleri ve İstinye Park’taki gezmelerine kadar her anı kaydedilip o akşam ekranda yayınlanacak. (posta)

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!