Bomonti'de sergi

Güncelleme Tarihi:

Bomontide sergi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2010 09:21

Haberin Devamı

BENNU YALNIZ BIRAKMADI
Fotoğrafçı Koray Erkaya’nın “Don’t Tell Mama” (Anneme Söylemeyin) adını verdiği sergisi önceki gün Taksim’deki The Hall’da açıldı.
Roxane ve Cüneyt Ayral’ın küratörlüğünde gerçekleştirilen dizi serginin ilki Erkaya’nın erotik fotoğraflarından oluşuyor.

Serginin açılışına gelenler arasında Bennu Gerede, Gerede’nin Erkaya ile birlikteliğinden dünyaya gelen üç oğlu ve Gerede’nin eşi de vardı.

YARDIM TURNUVASI

Mövenpick Hotel tarafından Kemer Golf Country’de düzenlenen Ladies Open 2010 Golf Turnuvası’ndan elde edilen gelir Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı’na bağışlandı. Törene katılan Vakıf Başkanı Gündüz Gedikoğlu, yardım çekini Mövenpick Hotel Genel Müdürü Frank Reichenbach’ın eşi Norge Reichenbach’ın elinden aldı. Turnuvada birinci Gönül Nuhoğlu, ikinci Even Hee, üçüncü ise Tülay Türkan oldu.

Haberin Devamı

Zagliani’nin tasarımcısı burada

Çantalarıyla ünlü Zagliani, 2010-2011 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nu önceki gün Beymen İstinye Park mağazasında tanıttı. Düzenlenen davete cemiyet hayatından birçok isim ve tasarımcı Mauro Orietti katıldı. Nilgün Dumanlı, İnci Gazioğlu, Melekşan Öztürk ve kızı İlkem Öztürk, Ayten Danışman, Buket Taşdelen tanıtıma katılan isimler arasındaydı.

BOMONTİ'DE SERGİ

Şişli’deki Rixos Residences Bomonty, önceki akşam Bedri Rahmi Eyüboğlu ve Eren Eyüboğlu’nun birbirinden değerli eserlerinin yer aldığı resim sergisinin açılışına ev sahipliği yaptı. Sergi 1 Haziran’a dek ziyaret edilebilecek. İpek-Çakırkaya-Ayaydın Grup-Maslak Yapı ve Merttaş Ortak Girişim Grubu tarafından geliştirilen Rixos Residences Bomonty’deki açılışa, ünlü isimler de katıldı.


YENİ KOLEKSİYON
Molu Mücevher ‘1001 Gece’ isimli koleksiyonunu önceki gün İstinye Park’taki mağazasında tanıttı. Davete iş ve cemiyet dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!