Boğaz’da bir İtalyan güzel

Güncelleme Tarihi:

Boğaz’da bir İtalyan güzel
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2012 02:00

“Uçurum” dizisinde canlandırdığı Felicia karakteriyle dikkat çeken İtalyan oyuncu Denise Capezza, InStyle dergisi için Boğaz’da objektif karşısına geçti. Mayo ve bikinilerle çarpıcı pozlar veren 21 yaşındaki oyuncu, bir yandan da hakkında merak edilenleri anlattı.

Haberin Devamı

1- İSTANBUL EVİ GİBİ     

İtalya’da Napoli ve Roma’da yaşadım, ikisi de birbirinden epey farklı şehirler. Napoli’deki hayat İstanbul’a benziyor. Burası çok büyük bir metropol, dolayısıyla hâlâ göreceğim çok şey var.

2- İDEALİST VE UFAK HIRSLARINI SEVİYOR

Durumlara çok çabuk adapte olabiliyorum, bu sayede İstanbul’da hiç yabancılık çekmedim. Hayatımda her zaman bir hedef belirlediğimde ona ulaşmaya çabalar ve ulaşırım. İdealist ve bana zarar vermeyen bu ufak hırslarımı da seviyorum. İş söz konusu olduğunda canımı biraz fazla sıkabiliyorum, bir tek bu beni yıpratabiliyor.

3- ROLÜ GEREĞİ HEP DÖVÜLÜYOR

Uçurum dizisinde canlandırdığım Felicia Matei karakteri başlangıçta biraz çocuk gibiydi. Şimdilerde biraz daha tepkili bir karaktere dönüştü. Şu anda rolümle ilgili söyleyebileceğim tek olumsuz şey, her sahnede dövülüyor olmam ama tabii hayatta daha kötü şeylerin olduğuna dikkat çekmek için buna katlanıyorum.

4- 80’LERE YAKIN DURUYOR

Modaya bayılıyorum. İtalya’da oyunculuğun yanı sıra moda eğitimi de aldım. Havaya ve kendimi nasıl hissettiğime göre değişen bir stilim var. Ama şu ara en çok 80’lere yakın hissediyorum.

5- STİLİNDE KLASİK OLANA YER YOK

Stilimde klasik olan şeyleri kullanmayı sevmem. Düz taban ayakkabıları ve özellikle de babetleri kendime pek yakıştırmam. Ama yapılan kombin güzelse hepsini kendime yakıştırıp giyebilirim.

6- ÖN PLANDAKİ ERKEKLERİ SEVMİYOR

Kendinden fazla emin olan erkekleri beğenmiyorum. “En yakışıklısı benim”, “İşte ben” diyen, kendinden çok bahseden erkekleri yanıma dahi yaklaştırmam. Ben çok değişkenimdir, o yüzden de hep çok farklı erkekleri beğenmişimdir.

7- HENÜZ HİÇ AŞIK OLMAMIŞ

Belki bu çok üzücü bir şey ama hiç aşık olmadım. Ama bakımlı olduğum, gülümsediğim ve yürüyüşüm değiştiği zaman anlıyorum ki birinden etkileniyorum.

8- KISA SÜREDE TÜRKÇE ÖĞRENECEK

Aşk ya sonuna kadar yaşanır ya da hiç yaşanmamalı. Aşık olduğum kişiyle her şeyimi paylaşmayı isterim, sürprizler hoşuma gider. Kısa süredir hayatımda biri var, sanırım çabuk Türkçe öğreneceğim.

9- KIZ KARDEŞİNE ÇOK BAĞLI

Dizide olduğu gibi gerçek hayatta da neredeyse aynı yaşlarda ve çok bağlı olduğum bir kız kardeşim var. Benim için hayatımdaki en önemli insanın kız kardeşim olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

10- KÖTÜYÜ CANLANDIRMAYI SEVİYOR

Oyunculukta kötü karakterleri canlandırmayı çok seviyorum. Belki de içimde derinlerde bir yerde birazcık kurnazlık, kötülük barındırıyorum.

Haberin Devamı

                                                     

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!