Bodrum Masalı yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2016 18:54

Bodrum Masalı bu akşam yayınlanan yeni bölümüyle izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Sevilen dizinin yeni bölümünde diziye damga vuran anlar oldu. Dizinin son bölümünün hemen ardından dizi severler hemen yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ettiler. Peki Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizileri arasında yerini alan Bodrum Masalı bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizinin yeni bölümünde oldukça hareketli dakikalar yaşandı. Ateş'in verdiği karar herkesi etkiledi. Ateş'in Cahit'e attığı yumruk sadece Ateş ve Alara'yı değil, tanıdığı tüm dostlarını işin içine karıştırdı. Dizinin bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden takip edebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Alara babasına yumruk atan Ateş’i terk eder. Cahit çok hınçlanmıştır, intikam için harekete geçer. Evren ve Gözde bu yeni durumu kendi satış planları için kullanmaya çalışırken, Gönenç de onların birbirlerini uzun süredir tanıdıklarını gösteren bazı bilgilere ulaşır, ikisinin sırrına adım adım yaklaşmaktadır. Su, ABD’de okuma imkanını annesine anlatır ama Cenk’le beraber gideceğinden bahsetmez. Su’nun gidiş hazırlıkları Kelebek’i üzerken, İpek de gitgide Kelebek’e tutulmaya başlamıştır. Otele ve plaja olanlar yüzünden kendisini sorumlu hisseden Ateş, bu durumu düzeltmek için Faryalı’yla konuşur… Tehlikeli bir maceraya atılmak üzeredir.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Ateş yıllar önceki Yıldız ile Faryalı ilişkisini öğrendikten sonra çok sinirlenir, babasıyla arasını düzeltmeye, onun eve dönmesi için çalışmaya karar verir. Evren ile Gözde’nin sevgili olduğunu gören Aslı ise, bunu Ateş’e anlatıp anlatmama konusunda tereddüttedir. Gönenç, Gözde’nin gizli sevgilisinin kim olduğunu araştırmaya başlar.

Tedavi için Bodrum’a gelen İpek ve Kelebek’in daha ilk andan çok iyi anlaşması Su’nun dikkatini çeker. Cenk’in ise Su’ya kendini affettirmek için çok büyük bir teklifi vardır. Aslı ve Yiğit yemeğe çıkarlar. Alara, Uzay’ın kendisi için hazırladığı büyük partiye katılmaktan son anda vazgeçip Ateş’le kalınca Uzay’ın intikamı büyük olur. Ateş bunun üzerine Alara ile ilişkisini tehlikeye atmayı bile göze alır.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI 9. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!