Bodrum Masalı 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 2. bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2016 13:51

Kanal D'nin yeni dizisi Bodrum Masalı ilk bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. 2. bölüm fragmanını yayınlayan Bodrum Masalı yeni bölümü ile Perşembe akşamı ekrana gelecek. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Bodrum Masalı 2. bölüm ve ilk bölümde yaşananlar haberimizde.

Haberin Devamı

Ateş, babasının sakladığı sırrı öğreniyor mu? Evren, bu durumun üstünü kapatabilecek mi?
Bodrum Masalı yeni bölümüyle Perşembe saat 20.00'de Kanal D ekranlarında!

Çok zengin bir hayat yaşarken, ailenin babası Evren’in hırsı yüzünden iflasa sürüklenen Ergüven ailesi, bir gün içinde yoksullukla tanışır. Evren, Yıldız ve çocukları Ateş ile Su Ergüven için tek çıkış yolu, Bodrum’a dönmek ve yıllar önce hayata başladıkları oteli işleterek, her şeye baştan başlamaktır.

Yıldız gençlik aşkı Faryalı ile yıllar sonra karşılaşırken, Ateş ve Su da zengin sevgililerinden uzaklaşmak zorunda kalırlar. Alıştıkları zengin yaşamı geride bırakan Ergüvenler, parasızlıkla ve Bodrum’un bilmedikleri yeni bir yüzü ile tanışırlar. Evren’in gizli metresi Gözde’nin tam karşılarındaki eve yerleşmesi aile için yeni bir tehdit olacaktır.

Haberin Devamı

“Nasıl yaşayacağız biz burada?” harap evin önünde duran Su’nun ailesine sorduğu bu soru, Ergüvenlerin yeni mücadelesinin başlangıcıdır aslında…

BODRUM MASALI 2. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!