Bodrum Masalı 11. bölüm fragmanında Ateş, Aslı'yı kurtarabilecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 11. bölüm fragmanında Ateş, Aslıyı kurtarabilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2016 16:01

Bodrum Masalı 11. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Kanal D'nin kısa zaman büyük hayran kitlesi toplayan dizisi Bodrum Masalı bu hafta 11. bölüm ile ekranlara geliyor. Ateş ve Aslı'nın sahnesi izleyenleri bu hafta derinden etkileyecek. Peki Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte dizinin son bölümünde meydana gelen olaylar ve yeni bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Bodrum Masalı 10. bölümde; Aslı ile Ateş'in karşılaştığı sürpriz, herkesi derinden etkileyecek! Ateş, Cahit’in şantaj için kullandığı belge ve fotoğrafların bulunduğu hard diski almak için uğraşırken, yakalanma riski ile burun buruna gelir. Cahit, Ateş’i affetmeyecektir bu kez. Her şeyin sorumlusu olarak gördüğü Alara’yı da evden kovar.

Cenk’in, Su’ya çok kritik bir anda yardımcı olması Kelebek’i rahatsız eder. İpek, ona olan duygularını Kelebek’e açıklar. Evren, Yıldız’la arasını düzeltmek için her yolu deneyecektir. Bu uğurda kimseyi kullanmaktan çekinmeyecektir. Faryalı ise tüm samimiyetiyle Yıldız’a yardımcı olmaya çalışmaktadır. Evren’e kızgın olan Gözde ise Yıldız’a gerçekleri söylemekle söylememek arasında kalır. Ateş ve Aslı duygusal bir gece geçirirler ama o tatlı saatler fazla uzun sürmeyecektir.

Haberin Devamı

Ateş, çaldığı harddiskle hem plajı hem de oteli kurtarma niyetindedir. Harddiskin şifresi çözülene kadar Aslı ile saklanmak için bir adaya giderler. Yanlış adaya geldiklerini anlayan ikili zor saatler geçirir. Ateş'in tuttuğu balığı yiyen Aslı, fenalaşır ve bilincini kaybeder. Ateş, yakıtı biten tekneyle yardım çağıramadığı gibi çaresizce beklemek zorundadır.

Öte yandan İpek, tedavi için geldiği Bodrum'da gönlünü Kelebek'e iyice kaptırır. Aşkını itiraf eden İpek, Kelebek'in kararını bekler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!