Bit pazarı açılışı

Güncelleme Tarihi:

Bit pazarı açılışı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2012 15:11

Eskidji Bit Pazarları’nın ikincisi Esenyurt’ta hizmete girdi. Açılışa Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile İbrahim Tatlıses de katıldı.

Haberin Devamı

AÇILIŞTAN FOTOĞRAFLAR

Yenibosna’da yedi yıl önce açılan Eskidji Bit Pazarı’nın ikincisi, Haramidere-Esenyurt’ta hizmete girdi. Alışveriş merkezinin açılışı, önceki gün yapıldı. Muzazzez Ersoy’un sahneye çıktığı açılış törenine Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses de katıldı. Tatlıses, törene eşi Ayşegül Yıldız’la birlikte geldi. Aralarında Bakan Çağlayan’ın da bulunduğu protokol ve halk, Tatlıses’i ayakta karşıladı. Tatlıses, açılış kurdelesini de diğer davetlilerle birlikte kesti.

Ucuz alışveriş

Esenyurt’taki Eskidji Bit Pazarı’nda mobilyadan tekstile her türlü ürün indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. 125 bin metrekarelik alışveriş merkezi, 754 standı ve pazar yeri alanındaki 893 tezgâh ile hizmet veriyor.

Haberin Devamı

Şortla geldi

İbrahim Tatlıses, şort ve spor ayakkabılarıyla geldiği açılış töreninde bakan ve işadamlarıyla birlikte protokolde oturdu, alışveriş merkezinin açılış kurdelesini de kesti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!