Birincisi kaçtı ikincisi bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

Birincisi kaçtı ikincisi bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2007 11:36

ADANA’da, 33 yaşındaki Atilla Gümüş, sabah işe gitmek için hazırlandığı sırada evine giren hırsızın bıçaklı saldırısına uğradı. Kıyafetini giyerken balkondaki hırsızı fark edip kovalayan, evine girdiğinde ise ikinci bir hırsızla karşılaşan Gümüş, boğuştuğu hırsız tarafından 3 yerinden bıçaklanarak yaralandı.

Haberin Devamı

Bir fabrikada işçi olarak çalışan 5 çocuk babası Atilla Gümüş, bugün saat 06.30 sıralarında Narlıca Mahallesi 75 sokak 21 numaralı evde işe gitmek için hazırlanırken, 2’nci kattaki evlerinin balkonunda birisinin olduğunu fark etti. Hırsız olabileceğinden şüphelenen Gümüş, balkona çıkarak zanlıyı yakalamak istedi. Ev sahibinin geldiğini fark eden zanlı, telaşlanarak ikinci katın balkonundan aşağıya atladı, daha sonra yaya olarak kaçtı. Gümüş, kaçan hırsızı yakalamak için koridordan geçerek aşağıya inmek istediği sırada, odada başka bir hırsızla karşılaştı. Kapıyı kapatan Gümüş hırsızla boğuşmaya başlarken, gürültüye eşi ve çocukları da uyandı. Ev sahibi Gümüş’ün kafa atıp yumrukladığı 20 yaşlarındaki hırsız, cebinden bıçak çıkarıp Gümüş'ü eşi ve çocuklarının gözü önünde bıçakladı. Atilla Gümüş beli, kalçası ve bacağından aldığı 3 bıçak darbesiyle yere yığılırken, zanlı hızla merdivenlerden inip kaçtı. Yaralı olmasına karşılık zanlının peşinden koşan, ancak yakalayamayan Gümüş, alt kattaki komşularının otomobiliyle Çukurova Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Haberin Devamı

“YA 5 DAKİKA SONRA GELSELERDİ”

Ameliyata alınan ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Atilla Gümüş, yaşadıklarını şöyle anlattı:
“Sabah 06.30 fabrika servisine yetişmek için hazırlanıyordum. Balkonda bir kişi gördüm. ‘Hayırdır, ne geziyorsun’ diye sorduğum sırada hemen balkondan atlayıp kaçtı. Tekrar eve girdiğimde birini daha gördüm. Onu etkisiz hale getirmek istedim. Önce kafa attım, ardından da boğuşmaya başladık. Beni boğuşma sırasında bıçaklamış. O da diğer hırsız gibi kaçtı. Eğer 5 dakika sonra gelseler ben evde olmayacaktım. Onların gürültüsüne eşim ve çocuklarım uyanabilirlerdi. Onlara zarar verebilirlerdi.”

Gümüş’ün aynı zamanda teyzesi olan kayınvalidesi Eşref Dereci de, “Sabah kalkmış ve hırsızla karşılaşmış. Allah’tan evde yatan çocuklara zarar vermediler. Buna da şükür. Ya daha kötü şeyler olsaydı ne yapacaktık? Zaten damadım asgari ücretle çalışıyor, evde hırsızların çalacağı hiçbirşey yok. bir de adamın canına kast ediyorlar” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gümüş ailesinin verdiği eşgal üzerine zanlıları arayan polis, soruşturmayı sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!