Bir rüya gördüm

Güncelleme Tarihi:

Bir rüya gördüm
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2010 00:00

Nil Karaibrahimgil kendi düğününü yazdı..

Haberin Devamı

MUHTEŞEM DÜĞÜNDEN KARELER

Geçtiğimiz hafta reklamcı Serdar Erener ile Mısır’da nikâh masasına oturan Nil Karaibrahimgil, düğünün detaylarını köşesinde yazdı.

Masal gibi bir tören 

10 yıldır birlikte olan Nil Karaibrahimgil ile Serdar Erener, geçtiğimiz çarşamba günü masalları andıran bir törenle evlendi. ıkilinin hazırlıklarını gizlilik içinde yürüttüğü törene sadece aileler ve yakın dostlar katıldı. Karaibrahimgil, Kahire Büyükelçiliği’nde başlayıp Nil Nehri üzerinde devam eden düğünün detaylarını, “Rüyamda evleniyodum” başlığıyla kaleme aldı:

Yeni maceraya hoş geldin

“Kahire’de, ‘evet’ diyorum bir soruya. Sonra ağlıyorum yine. Sanki, zaten elimi hiç bırakmamış bir sevgiliyi, hırkamın içine sokmuşum gibi... Gemideki herkes orda değil o an. Ama ordalar. Nasıl oldu bilmiyorum, galiba biraz sarhoşum da, çünkü dönerken ‘boşverin piramitleri gemimize dönelim’ diyorum. ‘Nile Adventurer’ gemimizin adı. Sanki bana, ‘bu yeni maceraya hoş geldin’ gibi bir şakası var.”

Nil’in perisi 

Nil Karaibrahimgil: “Küçük bir kız çocuğu, koşarak kollarıma atladı. Adı ‘peri’ymiş. Kucağıma aldım onu. Etrafıma baktım. Bu gerçek olabilir mi?”

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!