Bir haftada tepeden tırnağa değişin

Güncelleme Tarihi:

Bir haftada tepeden tırnağa değişin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2009 16:26

İster sevgilinizle baş başa ister özel bir program ile yeni yıla girin gecenin en çarpıcı kadını olmak özellikle koşuşturma içinde geçen yoğun kent yaşamı şartlarında yorgun vücutlar için hiç kolay değil.

Haberin Devamı

Sağlıklı yaşam ve Antiaging uzmanı Dr. İsmail Ağar 3 günlük bir kür ile adım adım enerji depolamanın ve bedeni yenilemenin yollarını anlatıyor.

1. ADIM; GİZLİ YIPRATICILAR YILBOYU VÜCUDUNUZU İÇTEN İÇE KEMİRDİ.

Soluduğumuz hava, yediklerimiz, içtiğimiz su ve bunların barındırdığı toksinler, kirletici maddeler,yiyeceklerdeki katkı maddeleri, yavaşça vücudumuza girer ve çeşitli yollardan emilirler. Yiyeceklerimizde üç binden fazla kimyasal bulunur ve yetişkinler her yıl 1.81 kg pestisiti (zirai ilaç atıklarını) tükettikleri gıdalarla birlikte almaktadırlar.Yağ dokularında depolanan bu zararlı toksinler ve kimyasallar kendinizi halsiz ve yorgun  hissetmenize,bir çok hastalığa  ve de yaşlanmanıza neden oldu.

İlk adımda enerjinizi geri kazanmak için toksinlerden hızla arınmanız gerekecektir. Bunun en etkili yolu ise mucize molekül ozonun sihirli ellerine kendinizi bırakmak olacaktır. 3 günlük  ozon terapi kürü vücudunuzda  birikmiş toksin ve kimyasalları okside ve detoksifiye eder, kan dolaşımı yoluyla da sağlıklı yapıda ve sıkılıkta deri oluşumu sağlar.Aynı zamanda halsizliğinizin nedeni olabilecek  virüs ve bakterilerin yok edilmesine yardımcı olur.

Haberin Devamı

2.ADIM; Ä°LK SEANSTA GÖZLENEBÄ°LÄ°R Ä°NCELMEÂ

Yıl boyunca belli bölgelere yerleşmiş fazlalıkların varlığından şikayetçiyseniz yeni yılı istediğiniz kıyafetin içine girerek karşılamanın yolu 2009’da bir çok hanımın ortak kabusu olan bölgesel yağlardan kurtaran ve vücudu terzi gibi forma sokan lipotowave tedavisi olacaktır.

Bayanlarda kilo artışına bağlı olarak özellikle alt taraf kiloları olarak adlandırdığımız basen, bacak ve diz içlerinde bölgesel yağlanmalar ortaya çıkmaktadır. Göbek bölgesinde yoğunlaşan kilolar dikkat çekicidir. Bu durumlarda eğer çok fazla kilonuz yoksa yani kilo fazlanız 5 ila 10 kilo arasındaysa lipotowave tedavisi şikayetçi olduğunuz bölgesel fazlalıklardan kurtulmak için etkili bir yöntemdir.

Lipoliz, yağ erimesi veya yağ azalması anlamına gelir. Lipoliz uygulamalarında son dönemde yağ hücreleri içinde önemli etkiye sahip şok dalga kombinasyonu ile geliştirilen lipotowave yöntemi yağ hücrelerinin oldukça hızlı biçimde  parçalanmasını sağlamaktadır.

Haberin Devamı

3. ADIM; IÅžILIÅžIL DÄ°PDÄ°RÄ° BÄ°R CÄ°LT

2010’a damgasını vuracak yüz gençleştirme tedavisi ARC gerek yüzünüzde 30’lu yaşlarla birlikte oluşan 40’lı yaşlarda artan kırışıklık ve sarkmaların gerekse vücudun farklı bölgelerinin cilt dokusunda oluşan gevşemelerde uygulanan bu tedavi (OTOLOG HÜCRE TERAPİSİ ) plateletten zengin plazma kullanılarak hücre yenilenmesi sağlayan çok yeni bir cilt gençleştirme tedavisidir. Tedavinin bir diğer özelliği ise ciltte meydana gelmiş kalıcı yara, sivilce ve su çiçeği izlerini iyileştirmesi.
 
Cilt gençleştirme tedavisinde yeni bir trend olarak doğan ARC yani otolog hücre yenilenmesi tedavisi oldukça etkili bir uygulama olarak kadınları yeni yıla dipdiri bir tenle sokmayı hedefliyor

Haberin Devamı

Kişinin kendi kanıyla uygulanan yöntemin uygulama şekli kişinin kanın özel bir kite yerleştirilip plateleri ayrıştırıldıktan sonra ortaya çıkan plateletten zengin plazmanın cilde minik enjeksiyonlar aracılığıyla deri altına verilmesinden ibaret. Oldukça kolay fakat güçlü bir etkiye sahip tedavi  plateletlerin nakli işlemidir. ARC tedavisiyle  kök hücre bölünmesi ve çoğalması gerçekleşmektedir.

Cildi saÄŸlıklı ve genç bir görünüme kavuÅŸturmanın yolu cildin elastik ve kolojen lif sayısını arttırarak doÄŸal ve kalıcı bir ÅŸekilde gençleÅŸtirmekten geçer. ARC hücre uyarımı ile hücrenin kendini tamir aktivitesini arttırmaktadır. Ayrıca  hücrede canlılığın devamını saÄŸlayan metabolik olayları kontrol ederek cildin nem oranını yükseltmektedir.Â

Haberin Devamı

4. ADIM; ELLER YAÅžI ELE VERÄ°R

Yaşlılık belirtileri yüzde gözlendiği kadar ellerde de kendini gösterir. Genelde neştersiz kırışıklık ve cilt tedavileri dekolte ve el sırtlarının gençleştirilmesinde sınırlı kalmaktadır.

Ciltte lifting etkisi yaratarak sarkma ve kırışıklara karşı geliştirilen ARC tedavisi bu soruna da çözüm geliştiriyor.

5. ADIM; GÖZALTI TORBALARI

ARC otolog hücre yenilenmesi tedavisi, aynı zamanda vaktinin çoğunu  bilgisayar başında geçiren,uyku ve beslenme düzeni bozuk yoğun tempoda çalışan hanımların ortak şikayeti olan gözaltı morluk ve torbalarında da hızlı bir toparlama işlemi gerçekleştirmektedir.

ARC tedavisi ilk uygulamadan hemen sonra ciltte etkisini göstermekte 4 seans sonunda kalıcı gençlik etkisi ortaya çıkmaktadır. Cilt gerginleşip taze ve genç bir görünüme kavuşur.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!