Bir Anlayamazsınız Vakası da İsviçre'den Geldi

Güncelleme Tarihi:

Bir Anlayamazsınız Vakası da İsviçreden Geldi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2015 11:13

Yeni Ferrari isteyen genç Ferrari 458 Italia'sını Yaktı

Haberin Devamı

İsmi açıklanmayan İsviçreli milyoner işadamının 20 yaşındaki oğlu 400.000 Amerikan Doları değerindeki Ferrari 458 Italia'sını yaktı.

Yalnızca yeni bir Ferrari istediği için böyle bir işe giriştiği ifade edilen çocuğun yakalanmasının ardından babasının olanları duymasından korktuğu için tuhaf davranışlarda bulunduğu açıklandı.

Milyoner işadamının çocuğunun aylık harçlığının 13.000 dolar olduğu belirtilirken, aralarında Lamborghini, Maserati, Bentley ve başka lüks markaların da bulunduğu 14 farklı arabaya sahip olması da olayın bir başka boyutu.

Bir Anlayamazsınız Vakası da İsviçreden Geldi

Bir Ferrari satıcısı ise duruma farklı bir bakış açısı getirerek, normalde bu ikinci el Ferrari'nin son modelin değerinin son modele göre oldukça düşük olduğunu, ancak sigortadan alınabilecek parayla rahatlıkla son model Ferrari alınabileceğini, aracı yakma girişiminin altındaki motivasyonun da bu olabileceğini ifade etti.

Haberin Devamı

İşleri yolunda gitmeyen genç güvenlik kameralarına yakalandıktan sonra 44.000 dolarlık ceza alırken, resmi makamlarca 22 ay boyunca da aylık denetime tabi tutulacak.

Olay akıllara ülkemizde düzenlenen tekne fuarında kendisine tekne alınan çocuğun 'Anlayamazsınız' diyerek ağladığı fenomen haline gelen videosunu hatırlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!