Bin çift ayakkabısı var

Güncelleme Tarihi:

Bin çift ayakkabısı var
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2007 00:00

Mariah Carey, Hello dergisine verdiği röportajda tam bin çift ayakkabısı olduğunu açıkladı. Seksi şarkıcının, bu hızla ayakkabı almaya devam ederse Filipinler’in eski first lady’si Imelda Marcos’un 2 bin 200 çift ayakkabı rekorunu geçebileceği söyleniyor.

Haberin Devamı

Mariah Carey foto galerisi için tıklayın

Ayakkabı, bazıları için ihtiyaçtan çok bir tutku. Ama bazıları bu tutkuyu abartıyor... Hello dergisi için Manhattan’daki üç katlı muhteşem villasının kapılarını açan Mariah Carey, gazetecileri evinde gezdirirken sıra ayakkabılarını sakladığı odaya gelince ilginç bir gerçek ortaya çıktı: Seksi şarkıcının tam bin çift ayakkabısı var. Tam bir ayakkabı tutkunu olan ünlü şarkıcı, bin çift ayakkabısını koymak için villasında özel bir oda yaptırmış.

Yoksul bir ailenin kızı olarak büyüyen Mariah Carey’in ayakkabı merakı çocukluk yıllarında başlamış. Genç kızlık

/images/100/0x0/55eb4ef3f018fbb8f8b8e607
yıllarında garsonluk yaparak ailesini geçindirmeye çalışan Carey, yaz-kış altı delik bir çift ayakkabıyla işe gitmek zorunda kalmış. O günleri "Ayakkabımın içine su girerdi" diyerek özetleyen Carey için ayakkabı bir takıntı haline gelmiş.

Mariah Carey’nin istediği ayakkabılara kavuşması çok uzun sürmemiş. Küçük barlarda şarkı söylerken ünlü müzik yapımcısı Tony Mottola tarafından keşfedilmiş. İlk albümünü yayınladıktan sonra genç şarkıcı, patronuyla evlendi. Bu evlilik, Carey’i çocuk sahibi yapmadı ama müzik dünyasının en ünlü sanatçıları arasına girmesini sağladı.

Mariah Carey, kocasından boşandıktan sonra bir daha evlenmedi. 2001 yılında ağır bir bunalım geçiren ünlü şarkıcı, artık ruh sağlığında bir problem olmadığını söylüyor. Ayakkabılar kadar giyimine de çok meraklı olan sanatçı, ünlü Pinko firmasının tanıtımını yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!