Bilsem nikahı basarım!

Güncelleme Tarihi:

Bilsem nikahı basarım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2010 13:31

4 yıldır Cansu Dere ile birlikte olan Cem Yılmaz uzun bir aradan sonra özel hayatıyla ilgili ilk kez konuştu: 'Babam gibi baba olacağımı bilsem nikahı basarım, babam kadar iyi bir baba olmayacaksam hiç evlenmem.”

Haberin Devamı

CANSU DERE CEM YILMAZ FOTOĞRAFLARI

Cem Yılmaz, Cine 5’de yayınlanan Ali Murat Güven’in hazırlayıp sunduğu “Sinema Meclisi” nde özel hayatından yeni projelerine kadar her şeyi anlattı. “Ne zaman evleneceksiniz?” sorusuna ise şu cevabı verdi: “Harika bir aile ortamında yetiştim. Annem ve babam benim için çok düzgün, çok iyi birer örnek oldu. Eğer babam kadar iyi bir baba olmayacaksam, buna kanaat getirmemişsem hiç evlenmem. Babalığı onun kadar iyi başarabileceğime inandığım gün ise basarım imzayı, evlenirim. Evliliğe yönelik herhangi bir ambargom yok, fakat babalık çok büyük sorumluluk.”

“Av Mevsimi’ ortalığı yıkacak”

Cem Yılmaz, “Av Mevsimi” isimli sinema filmi hakkında da ilk kez konuştu:

* Filmde cinayet masası dedektifini canlandırıyorum. Burada bir polisi oynamak, benim bütünüyle tür değiştirdiğim anlamına gelmiyor, fakat istediğim bir şeydi komedinin dışındaki projelerde de yer almak.

Haberin Devamı

* “Sizin bugün sahneniz bitti, eve gidebilirsiniz” dedikleri hayatımdaki tek film bu. Çünkü ben film bitmeden hiç eve gitmedim. Normalde sette yatan bir insanım. Ama artık ’işiniz bitti gidebilirsiniz’dediklerinde direnmiyorum.

Yavuz Turgul ve Şener Şen komediyle ilgili bildiğim her şeyin temellerini atmış insanlar. Onların benim bünyemdeki varlığını inkar edemem.

* Film Aralık’ta vizyonda. Ortalığın kırılacağına inanıyorum. Bu film 2010’un çok önemli bir hadisesi olacak.

Ne hacca ne de Umre’ye gittim

Ünlü şovmen ile programın sunucusu Ali Murat Güven arasında ’inanç’ meselesiyle ilgili şöyle de bir diyalog geçiyor:

Güven: Tarikatçı, şeriatçı, ayinlere katılan biri durumunda mısın?

Yılmaz: Bir şile bezinden entarim vardı. Hala da onu ısıtıp ısıtıp veriyorlar. İşin tuhap tarafı ben hacca gitmedim. Ama bir hacı fotoğrafına fotomontojla kafamı yerleştirdiler... Halbuki dindarim ya da değilim durumunda bırakılmaktan hoşlanmıyorum.

G: Dindar mısınız değil misiniz sayın Yılmaz? (gülüyor)

Y: Meseleyi oraya getirmeyelim tabi ki? (Gülüyor)

G: Bir doktor arkadaşım sırf Umre’ye gittiniz diye Kabe önünde size dua ettiğini söyledi bana.

Y: Allah razı olsun.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!