Bilgisayardan çıkan iki isim

Güncelleme Tarihi:

Bilgisayardan çıkan iki isim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2005 02:11

Adları raporda geçiyor

Gamze Özçelik’in porno görüntülerini internet vasıtasıyla yaydığı iddiasıyla hakkında dava açılan Gökhan Demirkol’un bilgisayarlarında, Zeynep Yılmaz ile Selin Vatansever’in adının geçtiği ortaya çıktı. Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı’na sunulan 35 sayfalık bilirkişi raporunda göze çarpan ilk isim Vatansever.

Müstehcen konuşmalar

20 yaşında olan ve 2002 yılında Ford Model yarışmasında üçüncülük kazanan Selin Vatansever’in Gökhan Demirkol’la yazışması, raporun 7’nci sayfasında yer alıyor. Adı daha önce Sergen Yalçın ile de anılan model, messenger’daki bu görüşmede Demirkol’la müstehcen diyaloglara giriyor.

Bilirkişi Zeynep

Gökhan Demirkol’un Atınç Dikmen ile 14.09.2005 tarihinde yaptığı ve raporun 15’inci sayfasında yer alan Messenger yazışmasında, iç çamaşırı katalogları için poz veren Zeynep Yılmaz’ın adı da geçiyor. Dikmen ile Demirkol’un yine seks üzerine devam eden yazışmasında, Zeynep Yılmaz’dan ‘bilirkişi’ olarak söz ediliyor.

İnternetteki görüntüleri silinecek

Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı, Gamze Özçelik’in ilişki sırasında cep telefonuyla çekilmiş görüntülerinin internetten temizlenmesi için talimat verdi. Talimat üzerine harekete geçen polis, Özçelik’in görüntülerinin 200’e yakın sitede bulunduğunu tespit etti. Araştırmanın tamamlanmasının ardından, bu sitelerden yayınları durdurmaları istenecek. Talebe uymayanlar hakkında 6 aydan 3 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası ile dava açılabilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!