Big Brother Türkiye'de Kim Elenecek?

Güncelleme Tarihi:

Big Brother Türkiyede Kim Elenecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2015 15:48

TV ekranlarının sevilen yarışma programı Big Brother Türkiye haftanın finalinde 26 Aralık 2015 Cumartesi yani bu akşam kim elenecek? Big Brother Türkiye evine kim veda edecek? Big Brother Türkiye SMS sonuçları belli oldu mu? Onur kime aşık olduğunu açıklayacak mı? İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

8 kadın, 8 erkek toplam 16 kişinin yaşadığı Big Brother Türkiye evinde haftanın finali, bu akşam 21:45'ten itibaren TV ekranlarında canlı yayınlanacak. Asuman Krause'nin sunuculuğunu yaptığı Big Brother'da eleme heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Peki; Big Brother Türkiye evine kim veda edecek? Big Brother Türkiye'de kim elecek?

Big Brother Türkiye'de bu hafta elenme riski taşıyan yarışmacılar arasında Gökçen, İdil, Rezan ve Tuğra bulunuyor. Onur'un birinden hoşlandığını açıklaması ancak kimden hoşlandığını bir türlü dile getirmemesi Big Brother evinin iyice karışmasına neden oldu. Bu hafta Big Brother'da Gökçen mi?, Rezan mı?, Tuğra mı? yoksa İdil mi elenecek?

REZAN'IN HAYALLERİ

Big Brother Türkiye evinde birbirinden hoşlanan Rezan ve Yasin arasında neler oluyor? Aralarındaki ilişkiyi ''El ele tutuştuk, göz göze baktık'' diye dile getiren Rezan ''hepsi yalanmış'' diyerek Yasin'e olan sitemini dile getiriyor. Peki; Rezan'ın kurduğu hayaller gerçek olacak mı? 

Haberin Devamı

BİG BROTHER TÜRKİYE EVİNDE BU HAFTA NELER OLDU?

Gökçen ve Demir arasında olanlar:

Big Brother Türkiye evinin ilk haftalarında samimi oldukları görülen Gökçen ve Demir arasına adeta kara kedi girmiş ve araları bozulmuştu. Son günlerde ikilinin arasında yeniden bahar havası esmeye başladı. 

Çağla, Onur'a aşkını itiraf etti.

Çağla, Onur'a olan duygusal hislerini Seda ve Funda ile paylaşmasının ardından duygularını Onur'a açık bir şekilde itiraf etti. Ancak Onur bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirdi. Ayrıca Onur, başkasından hoşlandığını söyledi. 

Oktay Diskalifiye Edildi. Big Brother Oktay Neden Elendi?

Oktay’ın fenalaşması ile eve gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Oktay’ın sağlık sorunları düzelmeyince milli sporcu hastaneye kaldırıldı. Oktay yaşadığı be yaşayacağı muhtemel sağlık sorunlarından dolayı Big Brother Türkiye Evi'nden diskalifiye edildi.

4. Haftanın Lideri Sinan.

Big Brother Türkiye evinde 4. haftanın lideri Sinan oldu. İkinci defa evin lideri olan Sinan, VIP odaya taşındı.

BİG BROTHER TÜRKİYE EVİNE KİM VEDA EDECEK? 

Haberin Devamı

Big Brother Türkiye'nin bu haftaki eleme listesinde Tuğra, Rezan, Gökçen ve İdil var. Ev halkının yaptığı oylama sonucuna göre, evden gitmesi en çok istenen isimler sırasıyla şöyle; 5 oy alan Tuğra ilk isim olurken, 4'er oy alan Rezan ve Gökçen ikinci ve üçüncü isimler oluyor. 3'er eşit oy alan Onur ve İdil ise dördüncü isimler.

Big Brother Türkiye evinde eleme listesine girecek dördüncü ismi ise evin lideri Sinan belirledi. Sinan, tercihini İdil'den yanan kullandı. Böylece 'Big Brother Türkiye' evinin bu haftaki eleme listesi Tuğra, Rezan, Gökçen ve İdil olarak belirlendi.

Sunuculuğunu Asuman Krause’nin yaptığı ‘Big Brother Türkiye’, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında. Bu haftanın finali ise bu akşam saat 21:45'te canlı yayında olacak.

Haberin Devamı

Big Brother Türkiye Haftanın Finali Fragmanı

Büyük Kapışmaya Hazır Olun! Big Brother Türkiye'de eleme heyecanı!

1 milyona ve hayallerine kim veda edecek? Gökçen mi, İdil mi, Rezan mı, Tuğra mı?

Big Brother Türkiye evinde oldukça gergin anlar yaşanıyor.. Big Brother Gökçen "Emrah'ı Tanımak İstemiyorum!" dedi. Çağla ve Onur aşkında son raund!

Dokunulmazlığı Kim Kazanacak? Gökçen mi, İdil mi, Rezan mı, Tuğra mı?

Big Brother Rezan, Yasin hakkında ''Gerçekten kullanıldığımı düşünüyorum'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!