Big Brother Türkiye'nin Son Finalisti Kim Oldu? - izle

Güncelleme Tarihi:

Big Brother Türkiyenin Son Finalisti Kim Oldu - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 10:09

Big Brother Türkiye yarışmasının ilk 3 finalisti belli olmuştu. Big Brother Türkiye'nin 4. son finalisti de dün akşam ekranaq gelen yarı final gecesinde belli oldu. Big Brother Türkiye'nin 4. finalisti İdil oldu. Yarı finalde Rezan, Gökçen ve Seda elendi. Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

15 yıldır bir çok farklı ülkede yayınlanan ve izlenme rekorları kıran yarışma programı Big Brother Türkiye'de final heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Big Brother Türkiye'yi kim kazanacak? sorusu merak edilirken Big Brother evinin son finalisti de dün akşam yayınlanan yarı final gecesinde belli oldu.

BİG BROTHER TÜRKİYE SON FİNALİST İDİL OLDU

Big Brother Türkiye kim elendi sorusu yanıt bulurken yine yanıtı günlerdir merak edilen Big Brother Türkiye son finalist kim oldu sorusunun yanıtı bu akşamki yarı finalde belli oldu. Yarı finalde Rezan, Gökçen ve Seda elendi. Böylece Big Brother Türkiye son finalisti İdil oldu.

13. haftanın sonunda eve, 1 milyona ve hayallerine veda eden isimler Rezan, Gökçen ve Seda Oldu.

Big Brother Yasin Elendi!

Big Brother Türkiyenin Son Finalisti Kim Oldu - izle

Haberin Devamı

Finale çeyrek kala eve veda eden isim belli oldu. Çeyrek finale kadar gelmeyi başaran Yasin, finale gidemeden eve veda etmek zorunda kaldı. Yasin, hem Big Brother evine, hem hayallerine, hem de büyük ödül 1 milyona veda etmek zorunda kaldı.

Big Brother'in ilk finalisti, ev halkının oylaması ile belli oldu. İlk turda eşitlik çıkması nedeniyle ikini tur oylama yapıldı. İkinci turda eşitlik bozuldu ve finale adını yazdıran ilk isim Arsel oldu. Arsel, ev arkadaşlarının sayesinde finale ve büyük ödüle bir adım daha yaklaşma şansını yakaladı.

Big Brother Türkiye'nin ikinci finalisti olmak için Sinan ve Rezan arasında çekişmeli bir mücadele yaşandı. Mücadelenin sonunda kazanan Sinan oldu. Böylece Sinan'da Arsel gibi finale, hayallerine ve büyük ödüle bir adım daha yaklaşma şansını yakaladı.

Big Brother Türkiye'nin Son Finalisti Kim Olacak? Gökçen mi?, İdil mi?, Seda mı?, Rezan mı?

Yarışmanın 3. finalisti de belli oldu. Onur, Rezan, Gökçen, İdil ve Seda, Big Brother'in verdiği dokunulmazlık görevi için mücadele ettiler. Mücadelenin kazananı Onur oldu. Onur'da finale ve büyük ödüle bir adım daha yaklaşmış oldu.

Haberin Devamı

Big Brother'in 4. ve son finalisti kim olacak? Arsel, Sinan ve Onur'dan sonra 4. finalistin kim olacağı merak konusu. Büyük finale adıı yazdıracak olan 4. finalistin kim olacağı merak ediliyor. Bu sorunun cevabını Big Brother'ın 28 Şubat akşamı yapılacak olan final programında belli olacak. Finale saatler kala, Big Brother evinde heyecan dorukta.

Big Brother Türkiye Haftanın Finali Fragmanı

Haftanın Finali Pazar Saat 23:45'te Star'da!

BAKMADAN GEÇME!