Big Brother Türkiye’de ilk iki finalist belli oldu! - izle

Güncelleme Tarihi:

Big Brother Türkiye’de ilk iki finalist belli oldu - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2016 12:46

Fenomen yarışma programı Big Brother Türkiye’nin büyük finali için geri sayım devam ediyor.. Yarışmanın büyük ödülüne kimin sahip olacağı merak konusu. Bu hafta Big Brother Türkiye evine veda eden isim Yasin oldu. Şimdi seyirciler ilk iki finalistin kim olduğunu merak ediyor. Detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

Milyonlarca izleyici tarafından büyük bir ilgi ile takip edilen, yarışmacıların Big Brother evinde sona doğru yaklaşılıyor. Adrenalinin bir an olsun eksik olmadığı Big Brother Türkiye kısa süre içinde ekran macerasına ara verecek ve program internetten yayın yapmaya devam edecek.

Big Brother Türkiye’nin büyük finaline sadece bir hafta kaldı. 100 günün sonunda yarışmacılar arasından sadece bir kişi büyük ödül bir milyona ve hayallerine kavuşacak. Peki, bu şanslı isim kim olacak?

Programın Pazar akşamı yayınlanacak olan haftanın finali bölümünde büyük finale kalan 2 isim belli oldu. Evden sadece 2 yarışmacı hayallerine bir adım daha yaklaştı.

BİG BROTHER TÜRKİYE 1. FİNALİST ARSEL OLDU

Big Brother Türkiye’de ilk iki finalist belli oldu - izle

Haberin Devamı

Big Brother Türkiye ilk finalistin ismi ev halkının ortak kararı ile belirlenecekti. Geçtiğimiz haftanın lideri olan Sinan final için ilk isim olarak Onur'un ismini verdi. Gökçen hiç düşünmeden Arsel dedi. Onur ise finale Sinan'ın adını yazdırdı. İdil de hiç düşünmeden Arsel'in ismini verirken Arsel de İdil'in adını verdi. Rezan "Ben kazanamazsam onun kazanmasını isterim" diyerek Gökçen'in adını verdi. Fakat oylamada eşitlik çıktığı için 2. tur oylama yapıldı. Sinan, "Onur'un Arsel'den daha fazla hakettiğini düşünüyorum" diyerek yine Onur dedi. Gökçen de yine Arsel derken, İdil de yine Arsel'in ismini verdi. 2. turda eşitlik bozuldu ve ev halkının kararıyla Big Brother Türkiye tarihinin ilk finalisti Arsel oldu. Böylece Arsel birinciliğe bir adım daha yaklaşmış oldu.

BİG BROTHER TÜRKİYE 2. FİNALİST SİNAN

Big Brother Türkiye’de ilk iki finalist belli oldu - izle

Sinan ve Rezan 2. finalist olmak için zorlu bir mücadele gerçekleştirdi. Büyük heyecan yaşanan mücadele sonunda Sinan kazandı ve böylece hem haftanın lideri oldu hem de Big Brother Türkiye tarihinde 2. finalist olma ünvanını kazanmış oldu. Sinan eleme gecesi sonunda anket birinciği nedeniyle sosyal medyadan kendisine gelen yorumları okudu ve çok mutlu olduğunu söyleyerek mesaj gönderenlere teşekkür ettİ.

Haberin Devamı

Big Brother Türkiye'nin geçen hafta yapılan haftanın finalinde yapılan eleme sonucunda, eleme listesine adı yazılan Rezan, Gökçen, Onur ve Hüseyin’ in arasından eve veda eden isim Hüseyin olmuştu. Programın bu hafta Pazar akşamı yapılacak olan haftanın finalinde ise hem eve hem de büyük ödül 1 milyona veda edecek ismi belli olacak.

Big Brother Türkiye’de büyük ödül 1 milyona ve hayallerine kimi kavuşacağı merakla ve heyecanla bekleniyor. Büyük ödül 1 milyona Seda mı, Gökçen mi, Sinan mı yoksa Yasin mi sahip olacak?

Bakalım hangi isim büyük ödül bir milyona bir adım daha yaklaşacak? Acaba hangi 2 isim büyük finale ismini yazdırmayı başarabilecek? Bu soruların cevaplarını Big Brother Türkiye'nin Pazar akşamı yayınlanacak olan bölümünde bulacağız.

BAKMADAN GEÇME!