Big Brother Türkiye Kim Elendi?

Güncelleme Tarihi:

Big Brother Türkiye Kim Elendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2015 00:02

TV ekranlarının sevilen yarışma programı Big Brother Türkiye evindeki 4. haftanın finalinde 26 Aralık 2015 Cumartesi yani bu akşam kim elendi? Big Brother Türkiye evine kim veda etti? Big Brother Türkiye SMS sonuçları belli oldu mu? İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

8 kadın, 8 erkek toplam 16 kişinin yaşadığı Big Brother Türkiye evinde haftanın finali, bu akşam 21:45'ten itibaren TV ekranlarında canlı yayınlanacak. Asuman Krause'nin sunuculuğunu yaptığı Big Brother'da eleme heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Peki; Big Brother Türkiye evine kim veda etti? Big Brother Türkiye'de kim elendi?

BİG BROTHER TÜRKİYE EVİNE KİM VEDA ETTİ?

Big Brother Tuğra'dan Hüzünlü Veda. BİG BROTHER TÜRKİYE EVİNE VEDA EDEN İSİM TUĞRA OLDU!

İzleyicilerin SMS ile verdikleri oylar belli oldu ve seyirciden en az oyu alarak Big Brother Türkiye Evine Veda Eden İsim Tuğra Oldu!

Big Brother Türkiye Kim Elendi

Big Brother Tuğra Kimdir?

Haberin Devamı

Big Brother yarışmacısı Tuğra, 19 yaşında ve Ardahanlı. Tuğra futbolcu. Annesi ve babası küçük yaşta ayrılan Tuğra, babasıyla görüşmüyor. Dayısı, anneannesi, dedesi ve annesiyle birlikte yaşıyor. Küçüklüğünden beri tam bir futbol fanatiği, yeşil sahalarda fırtına gibi esiyor. Ancak rujunu sürmeden de hiçbir maça çıkmıyor. Kendine kadınlardan çok, erkekleri rakip görüyor ama mutfağa girince çok güzel mantı da açabildiğini söylüyor. Çevresindekilere çılgınca şakalar yapmayı seviyor.

Big Brother Tuğra'dan Hüzünlü Veda!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!