Beyoğlu’nda alternatif müzik

Güncelleme Tarihi:

Beyoğlu’nda alternatif müzik
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 1999 00:00

Haberin Devamı

Geçmişi çok eski yıllara dayanan Beyoğlu'ndaki Societe Bar yeni bir yüzle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. El değiştirerek hizmet vermeye başlayan Societe Bar'ın sloganı ‘‘Özgün lezzet, nitelikli müzik, kaliteli eğlence...’’

Sahnede, uzun zamandır müzikle iç içe yaşayan, eski İstanbullular'ın, özellikle de Anadolu yakasında yaşayanların yakından tandığı bir isim var: İhsan Kayral. Kayral haftanın iki günü, çarşamba ve perşembe akşamları, saat 22.30'dan 02.00'ye kadar, onu dinlemeye gelenlerle buluşuyor. Ona kemanıyla Nuri Arsev eşlik ediyor. İhsan Kayral'ın müziği Beyoğlu'ndaki diğer barlara bir alternatif oluşturuyor. Pazar ve pazartesi günleri dışında açık olan Societe Bar'da diğer günlerde konservatuvar öğrencilerinden oluşan ‘‘Grup Fasıl’’ sahne alıyor.

İki seçeneğiniz var; yemek yemeğe gidebileceğiniz gibi, yemekten sonra barda birkaç kadeh içki içerek müzik de dinleyebilirsiniz. Farklı bir hizmet sunmayı hedefleyen Societe Bar'ın barında şu anda bir de barmaid bulunuyor.

Mönü çok zengin. Meksika usulü bonfileden tutun da Osmanlı mezelerine kadar her şey var. Deniz mahsullerini de bulabileceğiniz restoranda tuzda balık ve özel hazırlanmış karides tavsiyeler arasında. Yeni el değiştirdiği için şu anda kredi kartı geçerli değil ancak kısa süre içinde bu soruna çözüm bulacaklar ve kredi kartı kolaylığından yararlanabileceksiniz.

Societe Bar, İstiklal Cad. Ayhan Işık Sok. 9, Beyoğlu.

Tel: (0212) 293 33 23

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!