Beyaz'ın itirafı beni gururlandırdı

Güncelleme Tarihi:

Beyazın itirafı beni gururlandırdı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2010 10:38

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk özel hayatındaki sessizliğini sunucu Tanem Sivar ile bozdu. Geçen Cuma günü yayınlanan Beyaz Şov’da ilişkisini kabul ederek yeni aşkı Tanem’e selam göndermeyi de ihmal etmedi.

Haberin Devamı

TANEM SİVAR FOTOĞRAFLARI     

 Ünlü şovmenin canlı yayındaki bu itirafının ardından gözler Tanem Sivar’a çevrildi. Sivar ilişkisiyle ilgili Vatan’a konuştu. İşte güzel sunucunun açıklamaları:  

“Beyazıt’ın canlı yayındaki ilişki itirafı beni çok mutlu etti, gururlandırdı. Aslında bizim ilişkimizin özeti Beyazıt’ın programında söylediklerinden ibaret. Yani evet beraberiz ve bunu saklamıyoruz. Yarın ne olacağını da bilmiyoruz. Beyazıt ile Acun’dan (Ilıcalı) ve bir takım başka programlardan dolayı aynı ortamlarda bulunduk. Ama hepsi, iş çerçevesinde idi. Acun dışında da benim Beyazıt ile tanışmam aslında çok yakın ortak dostlarımız vesilesiyle oldu. Onunla çok güzel, şeker bir arkadaşlığımız vardı.

California’da okudu

Ortak çevremizden dolayı ikimizinde birbirimizle ilgili, hayata dair az çok fikrimiz vardı. Yani neyiz, nasıl duruyoruz biliyorduk. 2 hafta önce de bir arkadaş ortamında biraraya geldik ve ilişkimiz o zaman başladı. Galiba ikimizde birbirimizin çok doğal oluşunu sevdik. Çünkü kamera önünde neysek arkasında da aynıyız. Acun’la 5 senedir birlikte çalışıyorum. Çok sevdiğim arkadaşlarım oldu ama bu camiadan birileriyle ilişki yaşamak daha çok korktuğum, ürktüğüm bir konuydu. Çünkü göz önünde olmayı hiç istemedim, istemiyordum da. Ama kısmet işte.”

Haberin Devamı

New York’ta doğup, California’da büyüyen Tanem Sivar, San Diego State University iletişim bölümü mezunu. Sivar’a şöhret kapıları 5 yıl önce açıldı. Manken Tuğçe Kazaz’ın evlenmesi üzerine “Acun Firarda” programı için sunucu arayışı içine giren Acun Ilıcalı’nın yolu Tanem Sivar ile kesişti. Deneme çekimi için Ilıcalı’nın yanına giden Sivar doğallığı sayesinde programın sunucusu olmayı başardı. Acun Ilıcalı’nın vazgeçilmezi olan Tanem Sivar son olarak da “Yetenek Sizsiniz” programını sunmuştu. Kısa sürede fun kulüpleri oluşan Tanem’in binlerce hayranı var.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!