15 Ocak Beyaz Show Konukları Kimler?

Güncelleme Tarihi:

15 Ocak Beyaz Show Konukları Kimler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2016 12:05

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı ve her Cuma Kanal D ekranlarında canlı yayınlanan Beyaz Show konukları kimler? Bu akşam yani 15 Ocak 2016 Cuma günü yayınlanacak olan Beyaz Show'un birbirinden değerli konukları nihayet belli oldu. İşte; 15 Ocak Beyaz Show konukları...

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının en sevilen talk şov programı Beyaz Show'da bu haftaki konuklar kimler olacak? Beyaz Show 15 Ocak 2016 Cuma ekrana gelecek yeni bölümündeki konukları az önce belli oldu.

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı Beyaz Show'a bu hafta sevilen oyuncular damgasını vuracak.

Kardeşim Benim filminin başrol oyuncuları olan pop müziğin sevilen ismi Murat Boz , ünlü oyuncular Aslı Enver ve Burak Özçivit Cuma gecesi Beyaz Show'da izleyiciyle buluşacak. 

Yayın Tarihi: 15 Ocak Cuma / 2016

Yayın Saati: 23.15- Canlı

Beyaz Show 8 Ocak 2016 Cuma Konukları kimlerdi?

8 Ocak 2016 Cuma akşamı saat 23:15'te canlı yayın ile izleyicilerle buluşan ''Beyaz Show''un konukları arasında; yakışıklı popçu Murat Dalkılıç, ünlü oyuncu Gürkan Uygun, genç kızların sevgilisi Tolgahan Sayışman, güzel oyuncu Tuvana Türkay ve İbrahim Yattara vardı.

Haberin Devamı

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle yeni yılın ilk programında "Beyaz Show" yine izleyenlerine şahanebir gece yaşattı. Peki 15 Ocak 2016 günü yayınlanacak Beyaz Show'da kimler olacak?

15 Ocak 2016 Cuma gecesi yayınlanacak olan Beyaz Show'un konuklarının bugün açıklanması bekleniyor.

15 Ocak Beyaz Show Konukları Kimler

Beyazıt Öztürk Kimdir?

Beyazıt Öztürk, 12 Mart 1969’da Bolu’da dünyaya geldi. Kısa adıyla “Beyaz” olarak bilinen ünlü sunucu, aynı zamanda geçmişte radyo programcılı yapmıştır. Bir dönem çıkardığı “Gemilerde Talihim Var” albümü ile çok konuşulan sunucu, oynadığı sinema filmleri ile de hakın sevgisini kazanmayı başarmıştır. Halen televizyon programcısı olarak yaşamına devam etmektedir.

BAKMADAN GEÇME!