Beyaz Perde’den karanlık odaya

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Perde’den karanlık odaya
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2009 17:06

Fotoğraf sanatçısı Ahmet Can Mocan, 8 Aralık'ta tamamı analog ve siyah-beyaz fotoğraflardan oluşan bir sergi açıyor. 60 kare fotoğraftan oluşan sergide pek çok ünlü ismin fotoğraflarını görmeniz mümkün.

Haberin Devamı

Sergide fotoğralarını göreceğiniz ünlü isimlerden bazıları:

Erol Günaydın / Foto Galeri

Özgü Namal / Foto Galeri

Erkan Can / Foto Galeri

Beste Bereket / Foto Galeri

Fotoğraf sanatçısı Ahmet Can Mocan’ın, Türk sinema oyuncuları ve yönetmenlerinin portrelerinin bulunduğu “Beyaz Perde” adlı sergisi 8 Aralık 2009 tarihinde saat 18.30’da yapılacak bir kokteyl ile Ortaköy Sanat Galerisi’nde açılıyor. Sergi 8 Ocak 2010 tarihine kadar devam edecek.

Tamamı analog ve siyah-beyaz fotoğraflardan oluşan sergide 60 adet fotoğraf bulunuyor. Haluk Bilginer, Özgü Namal, Erol Günaydın, Derya Alabora, Rutkay Aziz, Saadet Işıl Aksoy, İlyas Salman, Melisa Sözen, Güven Kıraç gibi pek çok değerli oyuncunun ve Derviş Zaim, Serdar Akar, Semir Aslanyürek ve Sırrı Süreyya Önder gibi pek çok değerli yönetmenin portrelerinin bulunduğu sergiyi, Ahmet Can Mocan bir Türk sineması belgeseli olarak nitelendiriyor ve önemle ekliyor: “Bu bir ünlü fotoğrafları çalışması değildir.Onlar şöhretleriyle değil sinemaya yaptıkları büyük katkılardan dolayı bu çalışmanın içerisindeler."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!