Beyaz İnci Ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Beyaz İnci Ödülleri sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2005 01:12

Bu yıl ilki düzenlenen Beyaz İnci Ödülleri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da izlediği önceki akşam gerçekleştirilen törenle sahiplerine verildi.

Haberin Devamı

Televizyon dizileri, oyuncular, yönetmenler ve müzisyenlerin ödüllendirildiği geceyi, Mehmet Ali Ilıcak’ın eşi Meyra şarkılarıyla renklendirdi. Meyra’nın ilginç kıyafeti, saç şekli ve makyajı dikkat çekti.

LÜTFİ Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan organizasyonda, televizyon dizileri, oyuncular, yönetmenler ve müzisyenler ödüllendirildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da izlediği törene bakanlar, bürokratlar, sanat dünyasının ünlü isimleri, işadamları ve cemiyet mensupları katıldı. Mehmet Ali Erbil’in esprili sunumuyla renklenen gecede Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cenk Koray Özel Ödülü’nü Suna Pekuysal, Yıldız Kenter ve Tekin Akmansoy’a verdi. Başbakan Erdoğan, ön sırada oturan herkesin elini sıkarken Semra Özal’ın elini sıkmadı. Ayrıca Semra Özal’ın, bir süre önce mahkemeye verdiği Emel Sayın’ın anons edilmesiyle başını önüne eğmesi ve hiç sahneye bakmaması da dikkat çekti. Gecede ilginç bir gelişme de Tamer Karadağlı ile Mehmet Ali Erbil arasında yaşandı. Erbil, ‘Keloğlan Kara Prens’e Karşı’ filminde Göktensen rolü için adı geçen Karadağlı’yı, ‘Gerçek aktör isme takılmaz’ diyerek eleştirmişti. Bu kez de Karadağlı Erbil’in sunuculuğunu yaptığı gecede tek başına sahneye çıkarak ‘Belki de partnerimin ismini beğenmediğim için buraya yalnız çıktım’ diyerek Erbil’e gönderme yaptı.

İşte gecede ödül alan sanatçılar

Özge Özberk

Ozan Güven

Mehmet Aslantuğ

Sanem Çelik

Gazanfer Özcan

Hümeyra

Ata Demirer

Sumru Yavrucuk

Gürkan Uygun

İpek Tenolcay

Serdar Akar

Nejat İşler

Özgü Namal

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!