Beyaz Guiza'nın eşinin peşinde

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Guizanın eşinin peşinde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2008 00:00

Şovmen Beyazıt Öztürk, Fenerbahçeli Guiza'nın eşini konuk etmek istiyor.

Haberin Devamı

NURİA BERMUDEZ FOTOĞRAFLARI

TELEVİZYONDA BÖYLE SOYUNMUŞTU(VİDEO)

Yeni sezonu önceki gece açan şovmen Beyazıt Öztürk,  Star TV’de yayınlanan Mega Magazin programına konuştu. Beyaz, bu sezon en çok İspanya’da katıldığı bir TV programında soyunarak olay yaratan Fenerbahçeli yıldız futbolcu Güiza’nın eşi Nuria’yı konuk etmek istediğini söyledi. Beyaz muhabirin “Sizin programda soyunursa ne yaparsınız?” sorusuna “Bizim programda yapacağını zannetmiyorum” diye cevap verdi.

Tarkan’a yeni teklif

Geçen yıl Tarkan’ı programına çıkarmak için yapmadığını bırakmayan Beyaz, bu sene de Tarkan’dan umudunu kesmemiş. “Tarkan ile görüştük. Kendisinin kafasında program ile ilgili bazı soru işaretleri varmış. Ben de yanıtladım ve teklifimi yaptım. Cevap bekliyorum. Gelirse ona özel bir program yaparım” diyen Beyaz, Roberto Carlos, Güiza, Charlize Teron, 50 Cent gibi isimleri de programına çıkarmak istediğini gerekirse yurtdışından gelecek starların parasını da cebinden karşılayacağını da açıkladı.

Haberin Devamı

Bir kızla elele gezmek için 2 sene lazım

Bir Alman kız ile aşk yaladığı dedikodularını yalanlayan Beyaz, sevgilisinin olmadığını söyledi. Beyaz bir kızla elele tutuşup gezmesi için en az 2 sene ilişki yaşaması gerektiğini de belirtti.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!