Beşiktaş – Sporting Lizbon maçı TRT 1 canlı izle

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş – Sporting Lizbon maçı TRT 1 canlı izle
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2015 16:30

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Portekiz’in Sporting Lizbon ekibi ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 20.00’de başlayacak ve TRT 1’den naklen yayınlanacak. Maçı canlı izlemek için aşağıdaki canlı yayın linkine tıklayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Sporting Lizbon ile zorlu bir mücadeleye çıkacak. UEFA Avrupa Ligi H grubu maçı saat 20.00’de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda başlayacak ve TRT 1’den canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca Tivibu Spor 1’de ekrana gelecek.

BEŞİKTAŞ – SPORTING LİZBON MAÇINI CANLI YAYIN – tıklayın

Beşiktaş grubun ilk maçında Skenderbeu’yi 1-0 yenmişti. Deneyimli teknik patron Jorge Jesus önderliğindeki Portekiz devi ise gruptaki ilk maçında evinde konuk ettiği Lokomotiv Moskova'ya 3-1 kaybetmişti.

Sporting Lizbon maçı öncesi basın toplantısında soruları cevaplayan Şenol Güneş, şu açıklamaları yaptı:

"Grupta ikinci maçımızı oynayacağız, üç takım da iddialı ve bu yarışın içerisinde gözüküyor. Yarın oynayacağımız maç çok önemli ve kazandığımız zaman da avantaj bize geçecek. Çok deneyimli bir teknik adamları var, bu yıl da iyi transferler yaptılar ve Portekiz'de Benfica ve Porto'nun önüne geçmek istiyorlar. Biz de iyi bir takımız ve gücümüzü Sporting karşısında göstermek istiyoruz. Bütün oyuncularım iyi bir şekilde çalışıyor, sabırlı oynayacağız. Rakibimizin ilk maçta kaybetmesini baz almıyoruz, çünkü Sporting çok iyi bir takım ve buraya farklı bir motivasyonla geldiler. Bu gruptan ilk iki çıkmak için Sporting, kendi sahasında aldığı yenilgiyi bize karşı telafi etmek isteyecektir"

Haberin Devamı

Beşiktaş – Sporting Lizbon maçı TRT 1 canlı izle

"BİRKAÇ DEĞİŞİKLİK YAPACAĞIZ"

"Bu maçı kaybeden ya da kazanan yarışı bitirmez ama biz kazanırsak bir adım öne geçeriz. Kazanmamız çok önemli, kaybedersek de yarış devam eder. Yarın kazanırsak da hem puan hem de moral olarak öne geçeriz. Kadro olarak elimizde iyi bir kadro var. Hem ligi hem de UEFA'yı düşünerek yola devam etmek zorundayız, sayısı fazla olmamak kaydıyla bir kaç değişiklik yapacağız"

"SAHAYI DA, STADI DA, HAKEMİ DE YENİP..."

"Şartlar ne olursa olsun sahaya kazanmak için çıkacağız, Gençlerbirliği maçında da ilk yarıda temposuz oynadık, ikinci yarıda iyi bir tempo yaptık. Sık sık maç oynamak tabii ki olumsuz yönde etkileyebilir ama biz bu durumu avantaja çevirmek istiyoruz. Biz yarın sahayı da, stadı da, rakibi de, hakemi de yenip futbolumuzu oynayacağız. Her şeye, her şarta karşı mücadele etmek zorundayız. Genel olarak hem lig hem de Avrupa'da oynayan takımların oyuncularının etkilenmesi çok normal, Barcelona için de aynı şey geçerli"

Haberin Devamı

"OYUNCU KENDİNİ BIRAKIRSA OLMAZ"

"Ben bugün oynamadım diye oyuncu kendisini bırakırsa olmaz, oyuncular profesyonel ve bu işin karşılığında para alıyor, üstüne düşeni en iyi şekiklde yapmak zorunda. Bu konuda mazaret kabul etmiyoruz, oyuncu her an oynayabilecek şekilde hazır olmalı"

"QUARESMA'NIN MUTSUZLUĞU İLE İLGİLİ BİLGİ GELMEDİ"

"Quaresma'nın mutsuzluğu konusunda bana bir bilgi gelmedi, dün antrenmanda da gayet neşeliydi. Şu anda da onunla ilgili bir sorunumuz yok. Serdar oynamıyor şu anda üzülmüyor mu, niye Serdar'ı yazmıyorsunuz o zaman. Biz işimizi yapıyoruz, bize saygı gösterin. Motta çok iyi çalışıyor, üzülüyorum ama konu bu değil. "

"QUARESMA OYNAYACAK, ŞİMDİ SORUNLAR BİTTİ Mİ?"

Haberin Devamı

"Quaresma ile ilgili hiçbir sorunumuz yok, daha üç gün önce konuştum. Quaresma, Sporting karşısında ilk 11'de oynayacak, şimdi bütün sorunlar bitti mi? Böyle düşünmeyelim. Yeni fikirler bulalım, medya kendisi yazıyor, daha sonra kendi yazdığını bana soruyor. Daha farklı şeyler yapmamız gerekiyor. Oyuncular ve antrenörler konusunda iyi paralar kazanılıyor ve bu şekilde insanları kafa kafaya vurdurmaya çalışmayın, herkesin gardını alır ama benim öyle bir durumum yok "

"BEN OYUNCULARIMIN AVRUPA'DA KONUŞULMASINI İSTİYORUM"

"Beşiktaş, geçen sezon Avrupa'da başarılı oldu. Biz, şu anda gerçekten zor gruptayız ve gruptan çıktığımız zaman daha güvenli bir takım olabileceğimizi söyleyebilirim. Biz her geçen dün daha iyiye gidiyoruz ama sorunlarımız da var, bu sorunları da ortadan kaldıracağız. Ben, bu oyuncuların Avrupa'da konuşulan oyuncular arasına girmesini istiyorum. Hem kendilerini hem de takımı büyütmelerini istiyorum."

Haberin Devamı

"TOSIC İYİ BİR OYUNCU, F.BAHÇE MAÇINDAKİ GOLÜ GÜZELDİ"

"Tosic iyi bir oyuncu, iyi de çalışıyor. Trabzonspor maçında oynamadı ve orada kaybettik. Fenerbahçe maçında da attıkları ikinci gol (Tosic'in kendi kalesine attığı gol) ilkinden daha güzeldi. Bireysel eleştirileri doğru bulmuyorum, hücum oynamak bizim takımın formatına daha iyi uygun. Tosic'ten de Motta'dan da memnunum. İsmail'den de memnunum."

BAKMADAN GEÇME!