Berna Koraltürk kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Berna Koraltürk kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 09:58

Kanal D’nin sevilen eğlence programı Beyaz Show’a bu hafta Berna Koraltürk konuk olacak. Her Cuma günü yayınlanan Beyaz Show programının konuğu Berna Koraltürk kimdir? Baba Candır dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Berna Koraltürk’ün hayatı,oynadığı diziler ve daha fazlası haberimizde..

Haberin Devamı

Beyaz Show'un bu akşam çok ses getirecek konuklarından birisi de Berna Koraltürk. Dizilerden tanıdığımız Berna Koraltürk kimdir? Hangi dizilerde oynadı? İşte Berna Koraltürk ile ilgili merak edilenler..

BERNA KORALTÜRK KİMDİR?

Berna Koraltürk, 7 Haziran 1989 yılı İstanbul doğumludur. Mimar Sinan Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı bölümünden mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini 2011 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Bizim Yenge isimli dizide rol almıştır.2012 yılı yayınlanan Dedemin Dolabı isimli dizide Mualla karakterini canlandırmıştır.   2014 yılı Show TV ekranlarında yayınlanan başrollerin `de Cemal Hünal ,Nik Xhelilaj ve Elif Atakan`ın rol aldığı Her Sevda Bir Veda isimli sevilen dizide Ayşegül karakterini canlandırmıştır.2014 yılı Show TV ekranlarında yayınlanan Ah Neriman isimli komedi dizisinde rol almaktadır. Şimdilerde ise TRT1 ekranlarında yayınlanan Baba Candır dizisinde Ece rolüyle karşımıza çıkmaktadır.

Haberin Devamı

Berna Koraltürk kimdir

OYNADIĞI DİZİLER

Baba Candır
Bizim Yenge
Dedemin Dolabı
Her Sevda Bir Veda
Ah İstanbul

BAKMADAN GEÇME!