Beren Gökyıldız kimdir? Anne dizisinin Turna'sına ödül

Güncelleme Tarihi:

Beren Gökyıldız kimdir Anne dizisinin Turnasına ödül
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2016 17:22

Beren Gökyıldız, Altın Kelebek’ten ödülle dönen isimlerden biri oldu. Anne dizisindeki rolüyle tüm dikkatleri üzerine çeken minik oyuncuya ödülünü geçen senenin en iyi çocuk oyuncusu seçilen Ataberk Mutlu verdi. İlk kez Kocamın Ailesi dizisiyle yıldızı parlayan Beren Gökyıldız kimdir? İşte, 'Anne' dizisinde Melek Akçay karakterini canlandıran Beren Gökyıldız'ın hayatı!

Haberin Devamı

Beren Gökyıldız, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Önce Güldüy Güldüy isimli talks show programı ile ismini duyuran, ardından Anne dizisindeki performansıyla göz dolduran Beren Gökyıldız, Altın Kelebek’te en iyi çocuk oyuncu ödülünü aldı. Minik oyuncuya ödülünü Poyraz Karayel dizisinin minik oyuncusu Ataberk Mutlu verdi. Küçük yaşına rağmen usta oyunculara taş çıkaran performans çıkaran küçük yıldızın ilk ödülünü alması ardından “Beren Gökyıldız kimdir?” soruları çoğaldı. İşte, Anne dizisindeki rolüyle milyonların kalbine dokunan Beren Gökyıldız’ın hayatı!

2009 doğumlu olan Beren Gökyıldız , İstanbul'da dünyaya geldi. Şu anda ilköğretim eğitimine devam ediyor. İlk kez 2014 yılında Kocamın Ailesi dizisinde izleyici karşısına çıkan minik oyuncu, büyümüş de küçülmüş bir kız çocuğu olan Pelin’e hayat verdi. Sevimli halleriyle milyonların kalbini kazanan Beren Gökyıldız, çeşitli reklam filmi projelerinde de yer aldı. Kocamın Ailesi’nin ardından Güldüy Güldüy isimli talk show programında yer aldı. Şu anda duygu yüklü senaryo örgüsüyle dikkat çeken 'Anne' dizisinde Melek Akçay karakterini canlandıran Beren Gökyıldız, Vahide Perçin ve Cansu Dere gibi isimlerle birlikte başrolü paylaşıyor.

Haberin Devamı

ANNE DİZİSİNDEKİ ROLÜ

İlk dizisi Kocamın Ailesi’nde boşanmak bir anne-babanın bilmiş kızı Pelin’i canlandıran Beren Gökyıldız, Anne dizisinde yaşından olgun bir kız çocuğuna, Melek’e hayat veriyor. Melek, gece hayatında çalışan bir annenin kızıdır. Yaşadığı tüm zor şartlara rağmen hayal kurmaktan vazgeçmeyen Melek, annesinin sevgilisinden türlü işkenceler görmektedir ancak sesini hiç çıkarmamaktadır. Ancak minik kızın hayatı, okullarına geçici olarak gelen Zeynep öğretmen ile karşılaşması sonucu değişir.

 

BAKMADAN GEÇME!