Benim Tercihim

Güncelleme Tarihi:

Benim Tercihim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kortta bir işkadını

Eşi bile birlikte Antalya'nın tanınmış bir gözlük mağazasını işleten Esra Eken, boş zamanlarını tenis oynayarak değerlendiriyor

27 yaşında, iki çocuğu olan bir işkadını Esra Hanım. Çocuklarından Erdoğancan 8, Doğaç ise 2 yaşında. İlk çocuğunu 18 yaşında dünyaya getiren Esra Hanım, kendini çocuklarının geleceğine adamış.

MANKENLİK YAPTI

Es-Line Ajans'ta 16 yaşındayken mankenliğe başlayan ve birçok defileye katılan Esra Hanım, bu macerasını 1 yıl sürdürdü. 1994 yılında Türk Hava Yolları VIP memuru olarak göreve başlayan Esra Eken, eşi Nazif Eken'in işlerine yardımcı olabilek için bu görevinden de ayrıldı.

1995'ten bu yana eşi ile birlikte Antalya'nın tanınmış gözlük mağazalarından birini çalıştıran Esra Hanım, aile şirketlerini en üst noktaya çıkarmak istiyor. Eşi ile birlikte bir optik center açmayı planladıklarını söyleyen Esra Hanım, ‘‘Her ihtiyaca cevap verecek bir merkez düşünüyoruz’’ dedi.

BOĞA BURCU

Boğa burcundan olan Esra Eken, ailesine bağımlılığı, inatçılığı ve yemeğe olan düşkünlüğü ile burcunun hemen hemen tüm özelliklerini taşıyor. Esra Eken'in en büyük fobisi ise yükseklik. Evi 5. katta olan Esra Hanım, eşinin ısrarı üzerine yüksek bir katta oturduklarını söylüyor.

İyi bir aşçı olan Esra Eken, en çok da zeytinyağlı yemekler ve meze hazırlamasını seviyor, ancak tahmin edilenin aksine içki kullanmıyor. Yaklaşık 1 yıldır tenis oynayan Esra Hanım, yüzmeyi çok seviyor. Antalyalı olduğu için yüzmeyi sevdiğini söyleyen başarılı işkadını, ‘‘Küçükken Konyaaltı'ndaki obalara giderdik. Bütün yazı denizde yüzerek geçirirdim. O günleri çok özlüyorum’’ diyor.

SÜREKLİ GEZİYOR

Gezmeyi çok sevdiğini söyleyen Esra Eken, evde oturduğu günlerin sayısının az olduğunu söylüyor. Dışarda olduğu zamanlarının çoğunu Dedeman Otel'in karşısındaki mağazalarında geçirdiğini söyleyen Eken, ‘‘Müşterilerle konuşmak ve yeni insanlar tanımak çok hoşuma gidiyor’’ dedi.

İŞTE LİSTESİ

Kıyafet: Zeki Triko, İnfity, Vakkorama

Parfüm: Kenzo

Takı: Gümüş

Gözlük: Cartier

Makyaj Ürünü:

Clinique

Ayakkabı:

Divares, Beymen

En son izlediği film: Dünya Yetmez

En son okuduğu kitap: Sultana

(Jean P. Sasson)

En sevdiği

aktör: Brad Pitt

En sevdiği aktrist: Julia Roberts

En sevdiği renk: Yeşil

En sevdiği yemek: Yaprak dolması

Otomobili: Palio

Telefonu: Panasonic

Saat: Rado

Gittiği eğlence mekanı:

Ali'nin Meyhanesi

Gittiği restoran:

Park Resturant, Clup 29

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!