Benim Tercihim

Güncelleme Tarihi:

Benim Tercihim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kararlı ve hırslı

National Golf Clup'da yönetici sekreter olarak görev yapan Sevgimiz Saraçoğlu, ‘‘Çok çalışıp mutlaka istediğimi elde ederim’’ diyor.

SEVGİMİZ Saraçoğlu, kendini kararlı ve hırslı olarak tanımlıyor ve ‘‘Çok çabuk sinirlenirim. Çok çalışıp istediğimi elde ederim. Başladığım işi mutlaka bitiririm’’ diyor. Akdeniz Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Sevgimiz, Falez Hotel'de müşteri ilişkileri sorumluluğu, Adonis ve Dedeman Park'ta halkla ilişkiler müdürlüğü yaptı. Saraçoğlu, şu anda National Golf Clup'te yönetici sekreter olarak görev yapıyor.

AKTİF TURİZMCİ

Araba kullanmayı çok sevdiğini söyleyen Sevgimiz, işe genellikle arabası ile gidiyor. Turizmci bir aileden gelen Saraçoğlu, ‘‘İnsanları seviyorum ve onlar için bir şeyler yapmak istiyorum. Bu nedenle turizmi seçtim. Turizmde devamlı insanlarla iç içesiniz’’ diyor. Güzel turizmci, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne de üye olduğunu ve işlerinden vakit buldukça derneğin faliyetlerine aktif olarak katıldığını söylüyor.

SAÇLARINI SEVİYOR

Sevgimiz'in hobilerinden biri de tavla oynamak. Sık sık babası ile tavla oynadığını belirten başarılı sekreter, ‘‘Büyük çoğunlukla tavlayı koltuğunun altına alan ben oluyorum’’ diye konuştu. En büyük hayalinin Fransızca öğrenmek olduğunu belirten Sevgimiz'in en beğendiği şey ise saçları. Başarılı ve güzel turizmci, saçlarının bakımına özen gösterdiğini belirtiyor ve ‘‘En değerli varlığım’’ diye söz ediyor. Sosyal hayatta fazla aktif olmadığını söyleyen Sevgimiz, ‘‘İzin günlerimde mutlaka sinemaya gidiyorum. Bir de Ulupınar'da balık yemeyi çok seviyorum. Arkadaşlarımla fırsat buldukça gidip, soğuk suların içinde çok güzel vakit geçiriyoruz’’ dedi. Akrep burcu olduğunu ve burcunun tüm özelliklerini taşıdığını belirten Sevgimiz, ‘‘İstediğim şeyi bütün engelleri aşıp, mutlaka elde ederim‘‘ dedi.

İŞTE LİSTESİ

Parfüm : Calvin Clain

Makyaj Ürünü : Oriflame

w Kıyafeti : Polo, Benetton,

Ayakkabı : Hotiç, Ayakkabıcı

w Gözlük : Armani

Saat : Polo

w Kuaförü : Talya

Arabası : Renault Clio

Sevdiği müzik türü : Türk Sanat Müziği

En son aldığı albüm : Santana

En son izlediği film : Amerikan Güzeli

En sevdiği takı : Yüzük

En sevdiği aktör : Antonio Banderas

En sevdiği Aktrist : Julia Roberts

En sevdiği renk : Kırmızı, pembe

Tuttuğu takım : Galatasaray

Araba kullanmayı çok sevdiğini söyleyen Sevgimiz, ‘‘Bazen hız sınırını aştığım oluyor. 3 defa radara yakalandım. Ama artık sürat yapmamaya dikkat ediyorum’’ dedi.

GOLF ÖĞRENİYOR

National Golf Clup'te yönetici sekreter olarak görev yapan Sevgimiz, işinden fırsat buldukça golf oynuyor. Sevgimiz, ‘‘Golf gerçekten çok zevkli bir oyun. Yavaş yavaş öğreniyorum’’ diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!