Benim Tercihim

Güncelleme Tarihi:

Benim Tercihim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2000 00:00

Haberin Devamı

Podyum ve pastalar

Mankenlikte tırmanışa geçen Bora Okumuşoğlu mankenlikle pastane yöneticiliğini bir arada yürütüyor.

ANTALYA'nın ilk erkek mankenlerinden Bora Okumuşoğlu, baba mesleği pastanecilik ile mankenliği birarada götürüyor. 4 yıldır yaptığı mankenlik yaşamında Tunaboylu, Karaca gibi birçok mağaza açılışlarında ünlü meslektaşlarıyla podyumda yürüyen Okumuşoğlu, Es Line Mankenlik Ajansı'ndaki sözleşmesinin bitmesini bekliyor. Aynı zamanda Vizyon Ajans'a bağlı olan Okumuşoğlu, bu yaz yeni bir ajansta yer almayı hedefliyor.

Fıtness ve tiyatro

Hobi olarak başladığı mankenlikte yükselebilmek için tiyatro ve diksiyon derslerine ağırlık veren yakışıklı manken, düzenli olarak fıtness yapıyor. Bu işin kendisine çok şey kazandırdığına inanan Okumuşoğlu, güzel ve olumlu tepki almaktan hoşlandığını söylüyor. Hayata olan bakış açısının geleceğe yatırım yapmak ve çevresinde iyi insan olarak bilinmesini sağlamak olduğunu belirten Okumuşoğlu, bu idealiyle var olduğunu söyledi.

Pasta ikramı

Dedesinden kalma pastanecilikte ailesinin Antalya'da bir numara olduğunu savunan Okumuşoğlu, mankenliğin dışında Meltem Mahallesi'ndeki Özlem Pastanesi'ni yönetiyor. Babasını ve pastaneciliği çok sevdiğini söyleyen Okumuşoğlu, kentin en eski ve en popüler pastanesinde kendi işini yapmaktan memnun olduğunu belirtti. Kilo problemi olmasın diye sattığı pastaları yiyemeyen Bora, dostlarını işyerinde ağırlamaktan keyif alıyor.

Klasik dinliyor

Bekarlığın tadını çıkartan gözde manken, ‘‘Bekarlık sultanlıktır’’ diyerek her haftasonu eğlence mekanlarında coşuyor. Yaşama sevincini hiç yitirmeyen Okumuşoğlu, günün her dakikasını dolu dolu yaşamayı tercih ediyor. İdil Biret, Fahir Atasoy gibi klasik müzik ustalarının hayranı olan Okumuşoğlu, gelen filmleri ve tiyatroları hiç kaçırmadığını söylüyor. Sanata önem verdiğini belirten Bora, mekanında da klasik müzik dinliyor.

İŞTE LİSTESİ İŞTE LİSTESİ

Parfümü : Jean Powl Goutter

Gittiği eğlence mekanı :

Cece Bar

Dinlediği kadın şarkıcı :

Celin Dion, Candan Erçetin

Dinlediği erkek şarkıcı :

Sting, Tarkan

Sevdiği aktrist : Cameron Diaz

Sevdiği aktör :

Robert De Niro, Bruce Willis

Son aldığı albüm :

Brand New Day

Son izlediği film :

Yeşil Yol

Okuduğu köşe yazarı :

Emin Çölaşan, Fatih Altaylı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!