Benim kıyafetlerim duygusal açıdan seksi

Güncelleme Tarihi:

Benim kıyafetlerim duygusal açıdan seksi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2012 00:00

Markasını 22 yıl önce kuran Amanda Wakeley, bugün 100 yıllık lüks markalarıyla rekabet eden bir dev. Hayranları arasında Scarlett Johansson, Angelina Jolie, Kate Winslet ve Charlize Theron var. Başarı hikayesini kendisinden dinliyoruz.

Haberin Devamı

Boyum dikiş makinesi kullanacak kadar uzadığından beri dikiyorum.Tasarımlarımda her zaman çok sezgisel oldum.Bir kadın olarak, bir kadının giysileri içinde ne hissetmek istediğini doğuştan biliyorum. Kadın güçlü; yani daha uzun, daha ince,
daha seksi hissetmek ister ama aşırı güçlü olsun da istemez...
Ben tamamen eğitimsiz bir tasarımcıyım. Liseyi bitirdikten sonra yaşamak için ABD’ye gittim.
Modellik yaptım, daha sonra da moda sektörünün toptan satış ve perakende alanlarında çalıştım.
Bu yıl markamın 22’nci yılı. Çok dinamik ve girişimci bir şirketiz. Markayı tanımlayan bir sloganımız var: ‘Temiz Cazibe’. Bu tanım, kadınlarımızın nasıl hissetmek ve nasıl olmak istediğini gerçekten özetliyor. Bizim şifremiz hesaplanmış bir iddiasızlık. Abartısız zarafet de diyebiliriz. Tasarımı değil, kadını ön plana çıkarmak istiyoruz. Seksi ama cüretkar değil. Seksi şey aşikar olmak zorunda değil. Kadınlar, Amanda Wakeley’e genellikle açık bir şekilde seksi olmaktan ziyade duygusal açıdan seksi parçalar için geliyor. Dengeyi tutturuyorum.
Angelina Jolie, Scarlett Johansson, Demi Moore, Helen Mirren, Kate Winslet, Kate Beckinsale ve Charlize Theron gibi isimler markama sadık kaldığı için ve onlarla arkadaş olduğum için çok şanslıyım. Hepsi benim tasarımlarımla kendilerini her zamankinden güzel hissedeceklerine inanıyor ve bunda başarılı olmak da işimin en güzel yanlarından biri. Ürdün Kraliçesi Rania ve Galler Prensesi Diana da aynı şekilde. Normal olarak kulaktan kulağa veya öneriler yoluyla geliyorlar. Ama benim sağduyuma da güveniyorlar.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!