Benim için dünyanın en güzel kadını Ayda

Güncelleme Tarihi:

Benim için dünyanın en güzel kadını Ayda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2010 03:00

Dünyaca ünlü ıngiliz şarkıcı Robbie Williams, geçtiğimiz günlerde Los Angeles’taki malikanesinde Türk kızı Ayda Field ile evlendi. Çift, düğün heyecanını sadece Hello! dergisi ile paylaştı.

Haberin Devamı

ROBBIE WILLIAMS VE AYDA FIELD'IN DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI   

Bundan birkaç yıl öncesine kadar damat olmayı aklından bile geçirmiyordu Robbie Williams... 2007 yılının Ocak ayına kadar da bu konuda kesin kararlıydı. Ama bir ortak arkadaşları vasıtasıyla Ayda Field ile tanışınca kendince doğru saydıklarını unuttu, kuralları baştan yazdı. Ve bir Noel günü dizlerinin üzerine çökerek ona “Benimle Evlenir misin?” diye sordu.

Evlilik kararı sonrası, ünlü şarkıcının kafasında ilk beliren ise Vegas’ta sade, gizli bir törendi ama olmadı. Sebebini Williams şu sözlerle açıklıyor: “Büyük bir düğün yapmaya niyetim yoktu. Çünkü benim için, sabah uyanıp dişlerimi fırçaladıktan sonra uçak ayarlayıp Vegas’a gitmek ve orada evlenmek de aynı şeydi. Ama bugünün Ayda için ne kadar önemli olduğunu fark ettim. Sonuçta ben duygusal bir adamım...”         

DAVETLİLERİN DÜĞÜNDEN HABERİ YOKTU           

Ve sonunda sadece ailelerinden, yakın arkadaşlarından oluşan 60 davetli huzurunda evlendiler. ılginç olansa davetlilerin düğün anına kadar James Bond Casino Royale Party’ye davetli olduklarını sanmalarıydı. Dekorasyon da ona göre hazırlanmıştı; evin girişi siyah halıyla kaplıydı:

“Ayda sır tutma konusunda benden daha başarılı. Ama bu organizasyonu başarıyla idare ettiğimi düşünüyorum. Tören de gerçekten büyüleyiciydi. Etrafımız ailemiz ve yakın arkadaşlarımızla çevriliydi. Sonra bir anda Ayda karşımda beliriverdi. O, köpeklerimizle birlikte yürürken çok duygulandım. şu an dünyanın en mutlu erkeğiyim.”

Düğünleri sır olduğu için köpeklerini (toplam 8 tane) sağdıç ve nedime yapan, onlara çiçekli tasmalar takan çift, törenin ardından konuklarıyla birlikte yemeğe geçti. Tek bir mönüde karar kılmakta zorlandıkları için üç farklı düğün yemeği ile konuklarına ziyafet çeken çiftin masasında sushi, çikolatalı kek ve geleneksel ıngiliz kahvaltısı vardı...

DOĞRU ŞEYİ YAPTIĞIMI BİLİYORUM

Spencer Hart imzalı bir damatlık giyen Robbie Williams, onca yıl evliliğe hayır diyen bir adamdan hiç beklenmeyecek kadar rahattı törende... Sebebi ise kendi deyimiyle doğru şeyi yaptığına inanmasıydı...

Gözlerini Monique Lhuillier imzalı gelinlik içindeki Ayda’dan ayırmadan söyledikleri ise büyük aşkın açık kanıtı: “şaşırtıcı ama hiç gergin değilim. Çünkü yaptığım şeyin ne kadar doğru olduğunun farkındayım. Ayda benim için dünyadaki en güzel kadın.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!