Benim annem güzel annem

Güncelleme Tarihi:

Benim annem güzel annem
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2010 00:00

Elle dergisi, Anneler Günü için alanında zirveye ulaşmış isimleri anneleriyle stüdyoya soktu. Aytül Fıratoğlu, Mert Aslan, Lara Sayılgan, Metin Gürsoy ve Ceren Semerci, anneleriyle en sıcak ve en şık pozlarını verdi.

Haberin Devamı

Gardırobundakiler hayat kurtarıyor!

Annenize akıl danışır mısınız? Hangi konuda?

Ceren Semerci/Fotoğrafçı: Giyim konusunda! Çünkü briçte olduğu kadar styling’te de uzman... Acil durumlarda onun gardırobundakiler hayat kurtarıyor!

Ceren’i nasıl tarif edersiniz?

Ümran Semerci: Çok sakin, sevecen ve duygulu bir çocuktu. Paylaşmayı bilir, tüm canlılara karşı hep duyarlı olmuştur.

Arkadaş gibiyiz

Anneniz mesleğinizle ilgili yorum yapıp önerilerde bulunuyor mu?

Mert Aslan/Moda editörü ve stil danışmanı: Anneme göre ben, ruhumu en iyi yansıtan işi yapıyorum, onun deyimiyle ‘so cool, so Mert’. O daha iddialı ve bohem, bense daha parizyen ve rock seviyorum, bu karışımdan çok çok keyifli fikirler çıkabiliyor.

Oğlunuzla ilişkiniz nasıl?

Deniz Aybar: Arkadaş gibiyiz, çok iyi anlaşıyoruz.

Kızımı dilsiz sanıyordum


Annenize en çok hangi konuda imreniyorsunuz?

Lara Sayılgan/Moda fotoğrafçısı: Her şeyiyle çok orijinal bir kadın!
 
Lara’yı nasıl tarif edersiniz?

Tiraje Başaran: Küçüklüğünden beri hep çok ilginç bir çocuktu. 2 yaşına kadar hiç konuşmadı. Hatta ben onu dilsiz sandım. Sonra bir gün aniden “Parka gidelim anne” dedi, korkudan düşüp bayılıyordum! Düzgün cümle kuracak duruma gelene kadar susmuş! Bu arada, bana “Her şeyi bırakıp Çin’e gidiyorum” derse de şaşırmam!
resimaltı: Lara Sayılgan ve annesi Tiraje Başaran

Haberin Devamı

Kahvaltısı çok meşhur

Annenizle birlikte en çok ne yapmaktan hoşlanırsınız?

Aytül Fıratoğlu/Louis Vuitton Türkiye Medya ıletişim Müdürü: En çok birlikte kahvaltı etmekten hoşlanırız. Annemin kahvaltı sofraları ve sofra düzenlemeleri meşhurdur. Sohbetlerimiz de çok keyiflidir.

Aytül nasıl bir çocuktu?

Tülay Ayke: Aytül tek olmasına rağmen hep çok paylaşımcı ve uyumlu bir çocuk oldu. Neşeli, enerjik ve güler yüzlüydü. Her yönüyle dört dörtlüktü, hâlâ da öyle.

Girdiği her ortamda kendini sevdirir

Annenizi nasıl tarif edersiniz? Ortak bir noktanız var mı?

Metin Gürsoy/PR ve pazarlama danışmanı: Annem çok şefkatli, merhametli, yardımsever, arkadaş canlısı ve enerjisi çok yüksek bir kadındır. Çok iyi niyetli ve çok esprilidir. Girdiği her ortamda kendini sevdirir. Beni ve kız kardeşimi de böyle büyüttü. Annemle benim en büyük ortak yanımız enerjimizin yüksek oluşu ve şefkatimiz.

Metin’i nasıl tarif edersiniz?  

Sümer Gürsoy: Metin’de küçüklüğünden beri bir beyefendilik vardır. Sevecen, saygılı, merhametli, beni hiç üzmeyen bir evlat. Ben ona “Metin Paşa” derim...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!