Beni ve toplumu enayi yerine koydular

Güncelleme Tarihi:

Beni ve toplumu enayi  yerine koydular
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2010 03:00

Mehmet Ali Erbil, Önder Fırat’la Küba’da görüntülenen eski eşi Tuğba Coşkun’a ateş püskürdü: “Beni, çocuğumu, çevremi ve toplumu resmen enayi yerine koydular!”

Haberin Devamı

M. Ali Erbil, bayram tatilini Önder Fırat’la Küba’da geçiren eski eşi Tuğba Coşkun’a ve eski komşum dediği Fırat’a veryansın etti. “Komşuluk böyle oluyormuş” diyen Erbil, şunları söyledi: “Gerçekten çok utandım. Enayi yerine koyuldum. İnsanı arkadan vurmak böyle oluyormuş. Çocuğumun annesi ile komşuluk yaptığımız kişinin bir de Küba’da birlikte ortaya çıkması, söylenecek söz bırakmıyor. İnanamadım. Böyle bir şey bugün olsa, ‘Ayrıldık, artık herkes istediği hayatı yaşar, beni ilgilendirmez’ diyebilirdim. Ama ne zaman ortaya çıktığı artık belli. Beni, çocuğumu, çevremi ve toplumu resmen enayi yerine koydular. Ne söylenir ki artık? Canları sağ olsun. Benim için çocuklarım önemli. Hayatımı çocuklarıma adayacağım.”

Artık umut yok

Beni ve toplumu enayi  yerine koydular
Bayram tatilini Küba’nın başkenti Havana’da geçiren Tuğba Coşkun ve Önder Fırat, objektiflere işte böyle yakalandı.  
   

Haberin Devamı

Mehmet Ali Erbil, boşandıktan sonra verdiği röportajlarda Tuğba Coşkun’u halen sevdiğini ve yeniden barışmayı istediğini dile getirmişti. Ancak Coşkun’un Önder Fırat’la ilişki yaşadığının ortaya çıkması, Erbil’in umutlarını tamamen tüketti. Ünlü şovmen, “Çocuğumuz için yeniden bir araya gelme düşüncesi aklımın bir köşesinde hep vardı. İlişkimiz düzelebilir diye umut ediyordum. Ama benim için artık dönüş yok. Bitti, tükendi. Üzgünüm ama üzgün olmak bir şeyi değiştirmiyor. Herkes için hayat devam ediyor” diye konuştu.

Hürriyet yazmıştı

Beni ve toplumu enayi  yerine koydular

Tuğba Coşkun, Önder Fırat’la ilk kez geçtiğimiz ocak ayında, Londra’daki Hakkasan’da görüntülendi.

Tuğba Coşkun, Mehmet Ali Erbil’den boşanmadan önce Londra’daki Hakkasan adlı restoranda işadamı Önder Fırat buluştuğu haberi 19 Ocak’ta Hürriyet’te çıkmıştı. O dönem Coşkun, aşk iddialarını reddetmiş, Erbil de “Ben karıma güveniyorum” demişti.

Haberin Devamı

İkili, bu haberin çıkmasından üç ay sonra, 5 Nisan’da resmen boşandı. Coşkun, geçtiğimiz ağustos ayında ise Bodrum-Yalıkavak’ta, Fırat’ın otomobilinden inerken objektife yakalanmıştı. Buna rağmen hem Coşkun hem de Fırat ilişki yaşadıkları iddialarını reddetmişti. İkilinin Kurban Bayramı tatilini de Küba’da birlikte geçirdiği ortaya çıktı.

Beni ve toplumu enayi  yerine koydular

Tuğba Coşkun, geçtiğimiz ağustos ayında Bodrum-Yalıkavak’ta, Önder Fırat’ın otomobilinden inerken objektife takıldı.

 

Mal paylaşımı yeniden gündemde

Mehmet Ali Erbil ve Tuğba Coşkun’un olaylı boşanma süreci geçtiğimiz nisan ayında sona ermişti. Ali Sadi’nin velayetini annesine veren mahkeme, Erbil’in Coşkun’a ayda 10 bin lira nafaka ödemesine karar vermişti. Çiftin Bodrum’daki yazlık villaları Coşkun’un, Astoria Residence’deki penthouse daireleri ise oğulları Ali Sadi’nin üzerineydi. Ünlü şovmen, yaptıkları anlaşma gereği eski eşine ayrıca 1 milyon dolar değerinde bir ev daha satın alacaktı, ev satın alınana kadar da Coşkun’un oturacağı evin 7 bin TL’lik kirasını ödeyecekti. Yakın çevresinden gelen haberlere göre Erbil, eski eşinin Önder Fırat’la evlilikleri sırasında ilişki yaşadığının ortaya çıkması üzerine, mal paylaşımı konusunu yeniden gündemine aldı. Erbil’in mal paylaşımı konusunun yeniden gözden geçirilmesi için önümüzdeki günlerde mahkemeye başvuracağı söyleniyor.

Haberin Devamı

İlişkileri başladığında Erbil, Sedef’le evliydi

Mehmet Ali Erbil’in, 2003 yılında, henüz Sedef Altun’la evliyken, Tuğba Coşkun’la aşk yaşadığı gündeme gelmişti. O dönem tatil için Roma’ya giden Erbil, orada rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış, hastane odasında da başucunda Coşkun beklemişti. Hastanede çekilen fotoğrafın ardından Erbil’le Altun’un evliliği sona erdi.

Ne demişti

Tuğba Coşkun, Londra’da Önder Fırat ile görüntülenince “Ben Londra’ya kız arkadaşımla dört günlüğüne tatile gittim. Mehmet Ali, işleri olduğu için bana eşlik edemedi. Önder Fırat’la da Hakkasan’da tesadüfen karşılaştık. Arkadaşlarımızla beraber oturup yemek yedik. Önder, Mehmet Ali’nin yakın bir arkadaşıdır” demişti.   

     

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!