Beni karıştırmayın ben kıro değilim

Güncelleme Tarihi:

Beni karıştırmayın ben kıro değilim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2002 01:41

Mahsun Kırmızıgül, özel hayatını gizli tutmasıyla bilinir. Evinde röportaj kabul etmeyen Mahsun Kırmızıgül'ün gizli dünyasına ilk kez Hürriyet girdi.

Fantezi müziğin ünlü sanatçısı Mahsun Kırmızıgül'ün gizli dünyasına Hürriyet girdi. Evinin bir bölümünü milyarlar harcayarak son sistem bilgisayar destekli stüdyoya çeviren Kırmızıgül, ‘‘Aşkımı, hayallerimi, gerçeklerimi, yalnızlığımı, keder ve sevinçlerimi paylaştığım yer’’ dediği stüdyoda gece gündüz yeni albümü üzerinde çalışıyor. Röportaj sırasında kendisini yanlış tanıyanlara ve ‘‘tanıtanlara’’ sitem eden Kırmızıgül, şunları söyledi:

YANLIŞ TANIYORLAR

‘‘Ben kıro değilim. Türkiye'de bir kesim var ki beni başkalarıyla karıştırıyor. Ben bu işin eğitimini gördüm, bu işin eğitimini görmeyenlere bunu söylesinler. Güneydoğulu olmak kıro olmak değil. Ben o kesime bunu ispatlamak zorunda da değilim. Benim şarkılarımı dünyanın öbür ucunda dinliyorlar. Bu benim için, Türk halkı için çok önemlidir.’’

ŞARKIM KONUŞULSUN

Kırmızıgül, uzun zamandır tartışma ve söz düellolarına neden olan İbrahim Tatlıses ile hiçbir dostluk ve yakınlığının olmadığını itiraf etti. Kırmızıgül, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘‘Ben kendisini tanımam ki, beni onunla bir savaş haline soktular. Beni başkalarıyla karıştırmasınlar, İbrahim Tatlıses ile hiçbir arkadaşlığım ve yakınlığım yok. Hayatımda birkaç kez bir araya gelmişimdir, onlar da işle ilgili. Benim müziğim konuşulsun, şarkılarım, başarılarım konuşulsun. Bu işin okulundan mezun bir insanım, enstrüman çalıyorum, beste yapıyorum, yıllarımı, hayatımı müziğe verdim. Memleketimden okul için geldim, eğitim aldım ve sanatçı, besteci oldum.’’

Mahsun Kırmızıgül, evinde annesi ve 9 yaşındaki oğlu Mahmut'la birlikte yaşıyor. Mahmut, Galatasaray'ın minikler futbol takımında oynuyor ve futbolcu olmak istediğini söylüyor. Oğlu için her an dua ettiğini söyleyen anne Faika Hanım ise ‘‘Oğullarım benim dünyam’’ diyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!