Beni Affet 1013. bölüm ile yeni sezona başladı

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet 1013. bölüm ile yeni sezona başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 08:22

STAR TV'nin sevilen günlük dizisi Beni Affet yeni sezona başladı. Dün yayınlanan 1013. bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Beni Affet hafta içi her gün kaldığı yerden devam edecek. İşte son bölümde yaşananlar..

Haberin Devamı

Beni Affet dün yeni sezona başladı. STAR TV'nin hafta içi her gün yyınlanan dizisinin yeni bölümünde Feride ve Cüneyt için yeni bir dönem başladı. İşte Beni Affet 1013. bölümde yaşananlar..

Feride, Cüneyt ve Güneş’e kavuşuyor.

Feride altı ay tutuklu kalmasının ardından hapishaneden çıkar; Cüneyt ve Güneş’e kavuşur. Ancak Sedat hapishane önünde de aileye rahatsızlık vermek isteyince Cüneyt ona hak ettiği dersi verir. Evlat acısıyla canından can giden Zühre, Osman’a oğlunun intikamının alınması konusunda ant içtirir.

Kemal’i kaybetmesiyle birlikte dünyası yıkılan Bahar altı ay boyunca bir rehabilitasyon merkezindedir. Ancak Demir, Sevgilerden gizli olarak Bahar’ı yanına getirir ve onu çeşitli ilaçlarla etki altına almaya çalışır. Bahar geçirdiği bir buhran sonrası kendini sokaklara atar. Ancak onu bekleyen kötülük karşısında gizemli bir adam ortaya çıkar ve Bahar’ı kurtarır.

Haberin Devamı

Beni Affet yeni bölümleri ile hafta içi her gün saat 15.00'te STAR TV'de..

BENİ AFFET SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

 

BAKMADAN GEÇME!