Beni Affet yeni bölümü nefesleri kesecek!

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet yeni bölümü nefesleri kesecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2016 15:04

Televizyon ekranlarının en çok izlenen ve ilgiyle takip edilen günlük dizisi “Beni Affet” her gün yayınlanan bölümüyle izleyenleri ekranları karşısında kilitlemeyi başarıyor. İnci öldü mü? İnci’nin ortadan kaybolmasında ki sır perdesi aralanacak mı? İnci’nin ortadan kaybolmasının sorumlusu kim? Merak ettikleriniz ve çok daha fazlası haberimizde…

Haberin Devamı

Hafta içi her gün yayınlanan “Beni Affet” heyecan dolu bir bölümle daha bugün izleyenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Aşk, entrika ve yalanların bitmek tükenmek bilmediği dizi en çok izlenen günlük dizilerin başında yer alıyor. Peki Beni Affet’in yayınlanan son bölümünde neler oldu? İşte detaylar…

Beni Affet yeni bölümü nefesleri kesecek

Beni Affet son bölümünde yaşananlar

İnci’nin ölümüyle ilgili araştırma yapan polis, Bahar ve Kemal’in ifadeleri üzerine Demir’in de ifadesine başvurur. Ancak Demir, verdiği ifadeyle temize çıkmayı başarır.

Polis tarafından İnci’nin bir numaralı katil zanlısı olarak görülen Kemal, cesedin hala bulunamaması üzerine serbest bırakılır.

Haberin Devamı

Kader ve Neriman cephesinde de işler gittikçe karışmaktadır. Mahir’in Kader’e olan düşkünlüğü ise, Neriman’ı deliye döndürür.

Güneş Feride’nin yanında kalmaktadır. Sedat’ın Güneş’e gösterdiği ilgi ise Feride’nin oldukça hoşuna gider.

Murat, Reyhan ve Ferman arasındaki meseleyi çözmekte kararlıdır. Ferman ise, Murat’a yeni şirkette çalışması teklifinde bulunur. Ancak Murat’ın aklı Reyhan ve Ferman arasında ki meselededir.

Cüneyt, Feride’den asla vazgeçmemeye kararlıdır. Ancak Feride, her defasında Cüneyt’i reddeder. Cüneyt’in tam umutları tükenmeye başlamışken Feride’ye hediye ettiği kolyeyi Feride’nin boynunda görünce mutlu olur ve Feride’nin kendisini hala sevdiğini anlar.

Beni Affet yeni bölümü nefesleri kesecek

Murat’ın, Reyhan’la buluşmak için yaptığı plan nasıl alt üst olur? İnci’nin katil zanlısı olarak, gözaltına alınan Kemal, bunun bir komplo olduğunu ispatlayabilmek için çabalarken, evde rastlanan kan izlerinin kime ait olduğuna ilişkin rapor açıklanır.

Kemal’in başına geleni öğrenen Bahar, panikle eski kocasını görmeye gider. Kader, Neriman’ın kediyi verdiğini öğrenir. Güneş’i ziyarete gelen Feride ve Aziz, ateşler içinde yanan çocuğu görünce öfkeden deliye dönerler. Eve gelerek, bebeği götürdüklerini Cüneyt’e haber veren Hasret ise durumu olduğundan çok farklı göstermeye çalışır.

Haberin Devamı

Beni Affet, hafta içi her gün, saat 17:00’de Star’da.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!