Beni Affet yeni 901. bölümde şoke eden gelişme!

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet yeni 901. bölümde şoke eden gelişme
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 14:47

Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden bir olan Beni Affet 901. Bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yeni bölümünde neler yaşanacak? Cüneyt büyük sırları öğrenecek mi? Feride’nin başına gelenler karşısında Cüneyt nasıl bir tepki verecek herkesin merak konusu! İşte detaylar…

Haberin Devamı

Başrollerini Mert Altınışık, Gaye Turgut Evin, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz’ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Zeynep Yasa, Ötüken Hürmüzlü gibi isimlerin yer aldığı Beni Affet, hafta içi her gün 17:00’de ekranlara geliyor.

Hafta içi her gün izleyicisi ile buluşan ve heyecanlı bölümleri ile özellikle kadınların severek takip ettikleri gündüz kuşağı dizisi Beni Affet yeni bölümleri ile nefes kesmeye devam ediyor.

Ekranların fenomen dizilerinden Beni Affet’te heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Yeni bölümde bizleri neler bekliyor? Son bölümde yaşanan olayları ile nefesleri kesen Beni Affet’in 900. bölümünü aşağıdan izleyebilirsiniz.

Beni Affet 900. bölüm izle

Beni Affet 901. Bölümde neler yaşanacak?

Haberin Devamı

Cüneyt, Feride ile ilgili olan gerçekleri öğrenebilecek mi? Kemal ve Bahar’ın peşinden giden Demir, ikisi arasında yaşananları merak etmektedir. Bahar’ın ameliyatı ile ilgili gerçekleri öğrenebilecek mi? Kader ise Mahir’in annesinin öldüğünü zanneder ancak Mahir’in kendisi hakkında söylediği gerçekler karşısında şok geçirir.

Bahar’ı ziyarete gelen Cüneyt, Feride’nin kontrolü için gelen Aziz, Eylül ve Feride ile karşılaşır. Bakalım Cüneyt, kendi hayatından vazgeçerek başka birisi ile evlenen Feride ili ilgili gerçekleri öğrenecek mi?

Başına gelenlerden dolayı yeni bir hayatı kabullenmek zorunda kalan Feride, Cüneyt’i ikna etmeye çalışır. Diğer yandan Kemal’in kendisi ile evlenmesinin asıl nedeninin aslında Yusuf’un hastalığına çare bulmak olduğunu öğrenen İnci, duydukları karşısında hayal kırıklığına uğrar. Kemal’den intikam almak için bebeği kaçırır. Kemal başlarına gelen olaylardan dolayı İnci’nin yaptığı intikamdan nasibini alır.

Nalan yüzünden dolandırıcılık suçundan yargılanan Aziz’in, artık yaşadığı acılara dayanma gücü kalmamıştır. Hayatta olduğunu Aziz ve Eylül’e göstermeye kararlı olan Feride ise başına gelecek kötü olaylardan habersizdir. Sürprizlerle dolu Beni Affet 901. Bölümü sakın kaçırmayın…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!