Beni Affet 904. son bölümünde neler yaşandı? - izle

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet 904. son bölümünde neler yaşandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 19:11

Ekranların en çok izlenen dizilerinden bir olan Beni Affet’in 904. bölümü yayınlandı. Peki sevilen dizinin son bölümünde neler yaşandı? Tüm izleyicilerin severek takip ettiği dizinin 904. son bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz. Ayrıca merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Başrollerini Mert Altınışık, Gaye Turgut Evin, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz’ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Zeynep Yasa, Ötüken Hürmüzlü gibi isimlerin yer aldığı Beni Affet, hafta içi her gün 17:00’de ekranlara geliyor.

Ekranların fenomen dizilerinden Beni Affet’te heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Yeni bölümde neler oldu? 904. Bölümünde yaşanan olayları ile nefesleri kesen Beni Affet’in son bölümünü aşağıdan izleyebilirsiniz.

Beni Affet 904. Bölüm

Ekranların uzun soluklu dizilerinden Beni Affet, hafta içi her gün ekranlara gelerek izleyicilere yeni sürprizler yapmaya devam ediyor. Peki dizinin son bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar…

Beni Affet 904. Bölümde neler yaşandı?

Haberin Devamı

Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden Beni Affet’in son bölümünde yine heyecan doruktaydı. Bakalım Cüneyt gerçekleri öğrenebilecek mi? Romanya’ya giderek sözde Yusuf’un hastalığına çare bularak uygun donörü getireceğini söyleyen Demir’in asıl amacı Bahar’ın gözünde girmektir. Mahir’in yıllardır görmediği annesi Neriman’ın Kader’e söylemek istediği şey ne?

Feride’in hastalığının ciddiyetine inanmayan Cüneyt, Sedat’ın tahlilleri değiştirmiş olabileceği şüphesi ile Feride’yi başka bir hastaneye götürür. Bakalım Cüneyt, nasıl bir gerçekle yüz yüze gelecek? Gerçekleri öğrenecek mi?

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!