Beni Affet 951. son bölümde Feride oyuna geliyor - izle

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet 951. son bölümde Feride oyuna geliyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 09:24

STAR TV'nin sevilen dizisi Beni Affet dün akşam 951. bölüm ile ekrana geldi. Hafta içi her gün yayınlanan dizinin yeni bölümünde neler olacak merak konusu. Beni Affet bu akşam 952. bölüm ile ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Beni Affet 951. bölümde nefes kesen son. Hafta içi her gün ekrana gelen dizinin son bölümünde Feride zor durumda kaldı. Peki bundan sonra neler olacak? Beni Affet son bölüm detayları haberimizde.

BENİ AFFET 951. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Demir, Bahar’a sürpriz yapıyor!

Nimet’in, Cüneyt ve Hasret’in de katılacağı bir aile yemeği ayarlaması, mutlu karı koca rolü oynayan Feride ve Sedat’ı mecburen birbirine yakınlaştırırken, Cüneyt’i ise deli eder. Her geçen gün Feride’ye karşı hissettiği duygusal yakınlık artan Sedat, sonunda kendini frenleyemez. Reyhan’la ilgili olarak Ünal’a ulaşmaya çalışan Murat’a yardım eden kişi Sedat olur.

Boşanmak isteğini söylemek için hazırlanan Bahar, Demir’in kendisine yaptığı büyük sürpriz karşısında zor durumda kalır. Bahar’ın almış olduğu karara üzülen Şahin’in kalbi, Demir’in verdiği ilacın da etkisiyle bu ağır yükü taşıyamaz hale gelir. Ada’nın ölümüne neden olan kişinin Demir olduğunu öğrenen İnci, bunun hesabını soracaktır.

Haberin Devamı

BENİ AFFET SON BÖLÜM İZLE

 

BENİ AFFET OYUNCU KADROSU

Feride Kozan- Şeyma Korkmaz
Cüneyt Kozan- Murat Danacı
Bahar Kozan- Gaye Turgut
Mehmet Kemal Kozan- Mert Altınışık
Eylül / Ayşe Güner- Gamze İğdiroğlu
Sevgi Kayacan- İlkay Kayku Atalay
Nazire Tekin- Zeynep Aytek Metin
Kader Kayacan- Ceren Yalazoğlu Karakoç
Yıldız- Zeynep Yasa
Ferman- Ötüken Hürmüzlü
Osman Kozan- Nusret Şenay
Zühre Kozan- Ulviye Karaca
Handan Kurkrcu- Elif Sanli

BENİ AFFET DİZİSİ HİKÂYESİ

Başrolde bir tarafta Feride ile Cüneyt diğer tarafta Bahar ile Kemal oynamaktadır. Kemal ile Cüneyt iki kardeşi oynayıp, her ikisi de sevdiği kız ile evlenmek için çaba göstermektedir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Kemal, büyük zorluklara göğüs gererek Bahar ile evlenebilmeyi başarmış ayrıca bir çocuğu olmuştur. Cüneyt ise Feride'yi evlenmek için daha yeni ikna edebilmiştir. Feride Eylül'ün kardeşi olduğunu daha yeni ögrenmiştir. Cüneyt ile evlenmiş ve Güneş adında bir kızları olmuştur. Diğer yandan dizinin esas rollerinden Tunç, ölmüştür.

Beni Affet 951. son bölümde Feride oyuna geliyor - izle

BAKMADAN GEÇME!